Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Ελλάδα 2016 / Κυνηγοί βασάνισαν μέχρι θανάτου αγριογούρουνο και το διαφήμισαν στο Facebook!

Ο βασανισμός θηράματος είναι ποινικό αδίκημα αλλά
οι κυνηγοί καθόλου δεν ανησυχούν καθώς ελάχιστες
φορές διώκονται για τέτοιες πράξεις..
.
Στη διάθεση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βρίσκονται, πλέον, τα στοιχεία του κυνηγού που ανέβασε στο προφίλ του το Facebook βίντεο με βασανισμό ενός αγριογούρουνου από τρεις κυνηγούς.

Στο βίντεο απεικονίζονται τρεις άνδρες (ο τέταρτος τραβάει με το κινητό του το βίντεο) να έχουν δέσει ένα τραυματισμένο αγριογούρουνο με σχοινί από το λαιμό, να επιτρέπουν στα κυνηγόσκυλα να το δαγκώνουν και να το τραβολογάνε ενώ είναι ζωντανό αλλά παράλυτο στα πίσω πόδια προφανώς από τον πυροβολισμό.

Ο βασανισμός θηράματος είναι ποινικό αδίκημα αλλά οι κυνηγοί καθόλου δεν ανησυχούν καθώς ελάχιστες φορές διώκονται για τέτοιες πράξεις.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το video ΕΔΩ*

1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς είναι κατακάθια της κοινωνίας που ζουν ανάμεσά μας. Θέλουμε να λεγόμαστε και πολιτισμένοι. Όποιος γνωρίζει τέτοιους τύπους πρέπει είτε να τους καταγγείλει είτε να τους πάει στο γιατρό, αν είναι φίλοι/συγγενείς κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.