Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 5 Απριλίου 2016

'Ολοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Γράφει ο
Γιάννης Δημ. Τζώρτζης

Οι ζημιές στη Σκόπελο θα αργήσουν πολύ να αποκατασταθούν. Έτσι τουλάχιστον κατάλαβα από την απάντηση της υπουργού κας Χρυσοβελώνη στην επίκαιρη ερώτηση βουλευτή του ΚΚΕ. Άκουγα για ημερομηνίες εκτέλεσης έργων, αλλά έργα δεν είδα όσο διάστημα ήμουν στη Σκόπελο.

Ο βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ Κ. Στεργίου, στην δευτερολογία του στη Βουλή σχετικά με το θέμα της αποκατάστασης των ζημιών και αποζημίωσης των πλημμυροπαθών συμπολιτών μας είχε απόλυτο δίκιο που είπε ότι ο σκοπελίτικος λαός θα πρέπει να απαιτήσει αγωνιστικά την επίλυση των οξυμένων προβλημάτων του νησιού μας. Και όταν λέω αγωνιστικά, δεν εννοώ να κατέβουμε στην παραλία και να κάνουμε παρέλαση μπροστά από το Δημαρχείο… Πρέπει να κινήσουμε τα νήματα προς όλες τις πλευρές, από την περιφέρεια μέχρι τα υπουργεία και όχι μεμονωμένα, άλλα όλοι μαζί να κατέβουμε στην Αθήνα και να απαιτήσουμε αυτά που μας υποσχέθηκαν (τα όμορφα τα λόγια τα μεγάλα…). Μόνο έτσι θα διεκδικήσουμε το δίκιο μας και όχι μέσω της ελληνικής Γραφειοκρατίας, της χειρότερης που υπάρχει στον πλανήτη και ας έρθει κάποιος να μου τα αμφισβητήσει.

Διαβάζω επίσης στην ιστοσελίδα της εφημερίδας “Βόρειες Σποράδες” ότι...
γίνονται δημοτικά συμβούλια για να δουν πού θα ανατεθούν τα έργα. Φυσικά και πρέπει να δοθούν σε σκοπελίτες εργολάβους, που είναι άξιοι, αξιόπιστοι να αναλάβουν τα έργα, τα οποία θα φέρουν εις πέρας πολύ πιο γρήγορα, γιατί στο αίμα αυτών των ανθρώπων κυλά το σκοπελίτικο φιλότιμο!

Είναι και κάτι άλλο που με ενοχλεί. Όλοι φωνάζουμε για να γίνουν τα έργα, αλλά όταν χρειαστεί να είμαστε ενωμένοι, τραβάμε όλοι κατά την “απάν΄ μιριά”. Ήρθε ο βουλευτής Κ. Στεργίου να μιλήσει και ελάχιστα άτομα παραβρέθηκαν στην ομιλία, λες και ελάχιστοι είναι αυτοί που έπαθαν ζημιά. Ας αφήσουμε ότι ο τάδε βουλευτής είναι του ΚΚΕ, ο άλλος του ΣΥΡΙΖΑ και ο άλλος του Κατσαμπέκη… Αν σκεφτόμαστε έτσι δεν θα γίνει τίποτα, όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε!

3 σχόλια:

  1. Δυστυχως οι κομματικες παρωπιδες ,καλα κρατουν ακομη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν συμφωνώ ότι θα πρέπει να περιμένουμε την κοιβερνηση να πάρει απόφαση. Όπως καλά τα λέει ο τίτλος του άρθρου, οι Σκόπελιτες μπορούν να αποφασίσουν και όλοι μαζί να φτιάξουν τις ζημιές. Για το μέλλον της Σκοπέλου και της Ελλάδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν συμφωνώ ότι θα πρέπει να περιμένουμε την κοιβερνηση να πάρει απόφαση. Όπως καλά τα λέει ο τίτλος του άρθρου, οι Σκόπελιτες μπορούν να αποφασίσουν και όλοι μαζί να φτιάξουν τις ζημιές. Για το μέλλον της Σκοπέλου και της Ελλάδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.