Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Πασχαλινή εκδήλωση του ΚΔΑΠ Αλοννήσου

Οι μικροί ηθοποιοί ντυμένοι ζωάκια
Ζαχαρούλα και Σοκολάκης
Μια υπέροχη ταινία με ηθοποιούς τα παιδιά του ΚΔΑΠ και θέμα «Το πασχαλινό φαγοπότι» είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι παρεβρέθησαν στην πασχαλινή εκδήλωση του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Αλοννήσου, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Απριλίου 2016 στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου.

Το σενάριο της ταινίας ήταν βασισμένο στα τρία παιδικά βιβλία «Σωστή διατροφή, καλή υγεία», «Ο Μάκης Ενζυμάκης και η μάχη στο στομάχι» και «Σοκολάκης και Ζαχαρούλα Τρυποδόντη» και η υπόθεση είχε ως εξής:


Στο δάσος της Σωστής Διατροφής ζουν με υγιεινές συνήθειες τα ζώα της ιστορίας. Αυτήν όμως την ηρεμία έρχεται να διαταράξει ένας καλοφαγάς λύκος που τον έχει κυριεύσει το τέρας της λαιμαργίας, το οποίο του λέει συνέχεια να τρώει σοκολάτες, πατατάκια, καραμέλες, κλπ. Ο λύκος γιορτάζει το Πάσχα μαζί με τους καινούριους φίλους του και μαθαίνει για τα ελληνικά πασχαλινά έθιμα. Όμως μετά από το φαγοπότι με...
τις επιπλέον λιχουδιές τα ενζυμάκια στο στομάχι του γουρουνιού αποφασίζουν να κάνουν απεργία, ενώ τα μικρόβια ευτυχισμένα καταστρέφουν τα δόντια του γαϊδάρου. Μέσα από την αστεία υπόθεση μαθαίνουμε ότι πρέπει να υπάρχει μέτρο στη διατροφή μας και ότι οι πολλές λιχουδιές κάνουν κακό στην υγεία μας.

Ενζυμάκια
Τα παιδιά τραγούδησαν επίσης τα εξής τραγούδια για την άνοιξη και το Πάσχα: «Ανάσταση Ζωής», «Η άνοιξη τους μήνες σαν γιους τους αγαπά», «Αν» και «Ένα παιδί χαμογελάει».

Η γιορτή έκλεισε με μπουφέ στην είσοδο του δημαρχείου.

Το προσωπικό και τα παιδιά του ΚΔΑΠ 
σας εύχονται καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα!
Φαγοπότι
Φαγοπότι
Η χορωδία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.