Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Σκόπελος / Ο αρχηγός κρέμασε τα παπούτσια!

Είκοσι  χρόνια αγωνίστηκα για την ομάδα το Α.Ο Σκοπέλου
μέσα στα γήπεδα... Από σήμερα θα αγωνίζομαι, για την ομάδα που
μου πρόσφερε τόσες συγκινήσεις και εφόδια, έξω από τον αγωνιστικό χώρο
Ο λόγος για τον Σταμάτη Χρυσοφό, ο οποίος αποφάσισε μετά από 20 χρόνια ανελλιπούς παρουσίας στα γήπεδα, με τη φανέλα του Α.Ο Σκοπέλου, να αποχωρήσει από την αγωνιστική δράση.

Ο Σταμάτης ξεκίνησε να αγωνίζεται στον Α.Ο Σκοπέλου το 1996 σε ηλικία 16 ετών. Από το 2008 έως σήμερα φόρεσε και τίμησε το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ομάδας. Ήθος, αγωνιστικότητα, αλτρουισμό, πνεύμα συνεργασίας είναι αξίες που του αναγνωρίζουν συμπαίκτες και αντίπαλοί του και που αποτελούν ιδανική παρακαταθήκη για το  “νέο αίμα” του νησιού.

Ο ίδιος δήλωσε στις "Βόρειες Σποράδες":


«Είμαι βαθιά συγκινημένος που θα αποχωρήσω από την ομάδα που τόσο αγάπησα. Το ποδόσφαιρο αποτέλεσε για μένα αρωγό στο να διαμορφώσω τον χαρακτήρα μου, να μάθω να συνεργάζομαι και να αγωνίζομαι για την κατάκτηση της επιτυχίας.
Αποχωρώ διότι "τα παπούτσια μου άρχισαν να με στενεύουν" και εξάλλου πιστεύω πως  το παλιό  πρέπει έγκαιρα να δίνει τη σκυτάλη στο νέο.

Είκοσι  χρόνια αγωνίστηκα για την ομάδα το Α.Ο Σκοπέλου μέσα στα γήπεδα, από σήμερα θα αγωνίζομαι, για την ομάδα που μου πρόσφερε τόσες συγκινήσεις και εφόδια, έξω από τον αγωνιστικό χώρο.

Ευχαριστώ θερμά  όλους τους προπονητές και τους συμπαίκτες, που συμπορεύτηκαν  μαζί μου σε αυτή την όμορφη εικοσαετή διαδρομή.»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.