Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Αγώνες δρόμου «Γύρος του Έλιους - Νικόλαος Σαλπαδήμος»

Αγώνες δρόμου αγοριών και κοριτσιών Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου και Ανδρών - Γυναικών, με την ονομασία  «Γύρος του Έλιους - Νικόλαος Σαλπαδήμος», διοργανώνονται την Μεγάλη Δευτέρα 25 Απριλίου, στις 4 μ.μ., προς τιμήν του αθλητή του Συλλόγου Νίκου Σαλπαδήμου, του Ιωάννη και της Αρετής, ο οποίος υπήρξε ο καλύτερος αθλητής του Συλλόγου.

Οι μεγάλες του επιτυχίες κατέταξαν τον Σύλλογο σε υψηλή βαθμολογική θέση, ενώ κατάφερε να σπάσει ρεκόρ σε μεγαλύτερες κατηγορίες και έκανε πανελλήνιο ρεκόρ στη σφαιροβολία στην κατηγορία του.

Συμμετοχή και πληροφορίες:
6981 855 178
Αρχοντούλα Γλύνη

* Για την εξυπηρέτηση των αθλητών - αθλητριών και θεατών από την Σκόπελο, μετά το τέλος των αγώνων (19.30) θα υπάρξει λεωφορείο -χορηγία της ΑΝΕΣ- για την μεταφορά τους από το Έλιος προς την Σκόπελο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.