Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Acropolis Jed Raid 2017 / Γιορτή υποδοχής στο Νέο Κλήμα

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, για δεύτερη συνεχή χρονιά, η τελετή υποδοχής των αθλητών, που συμμετείχαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Acropolis Jed Raid  2017 και έχουν επιλέξει σαν ένα από τους σταθμούς του δύσκολου αυτού αγώνα, το πανέμορφο Νέο Κλήμα και την παραλία Χόβολου, η οποία έχει αποσπάσει βραβείο, σαν μία από τις επτά καλύτερες παραλίες της Μεσογείου.
Η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νέου Κλήματος Γεωργία Διαμάντου καλωσόρισε τους συμμετέχοντες και τους ευχαρίστησε θερμά γι’ αυτή την επιλογή τους.

Η κα Διαμάντου ευχαριστεί τους κατοίκους του Νέου Κλήματος, οι οποίοι έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους για την επιτυχία της διοργάνωσης. Ακόμη ευχαριστεί τον Δήμο Σκοπέλου,την Τοπική Κοινότητα Ν. Κλήματος, τον Πολιτιστίκο Σύλλογο Ν. Κλήματος και τον Α.Ο  Κεραυνός.

Το Ξενοδοχείο Hovolo Hotel

Τα ενοικιαζόμενα Δωμάτια Athina apartments, Anthemis apartments,Anna Maria Vanessa, Studio Anna, Violeta  apartments, Dias apartments, Oasis apartments, Mariren  apartments, Maria studios, Nina apartments, Sklavos studios, Evaggelia studios.


Τα Εστιατόρια Ο Βαγγέλης, Ο Μανώλης, Ο Τάσος, Όαση, Καπετάν Σπύρος, Ράλλη Νίκο, Καπρή Απόστολο, Μηλιά.

Το καφέ-Μπαρ Μανταλάκι

Το Super Market Αλέξανδρος

Και επιπλέον τις κυρίες Αλεξάνδρα Διαμάντου, Ντία Σταμούλη, Μάχη Καραγιώργου, Βιολέτα Θεολόγου, Αλεξάνδρα Κουκορίνη και τον κύριο Γιώργο  Σταματίου.

Το παρόν και την πολύτιμη βοήθεια τους  έδωσαν οι  Αντιδήμαρχοι Μάχη Κλωνάρη και Αθηνά  Ντάκη, ο πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Πατσής και ο τοπικός Σύμβουλος Παναγιώτης Σταμούλης.

Η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κλήματος ευχήθηκε υγεία σε όλους και ανανέωσε το ραντεβού για το καλοκαίρι του 2018.