Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Ποδόσφαιρο χωρίς ποδοσφαιριστές δεν παίζεται..!

ΟΛΟΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ,
ΑΛΛΑ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ
«Δεν υπάρχει γενικός αρχηγός, δεν υπάρχει προπονητής, δεν υπάρχουν παίκτες!»
Τα παραπάνω ακούστηκαν σαν εισαγωγή στην ενημέρωση που έκανε το υπάρχον Δ.Σ. του Α.Ο. Σκοπέλου στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι, στην πλειοψηφία τους, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ομίλου, δείχνοντας ταυτόχρονα και το ενδιαφέρον τους για το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Στη διάρκεια της ενδιαφέρουσας συζήτησης για την αναζήτηση λύσης έγινε επίσημη πρόταση στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Μανώλη Γαρουφαλή να αναλάβει εκ νέου χρέη Γενικού Αρχηγού και στον γυμναστή - προπονητή Γιάννη Γλύκο να αναλάβει την ομάδα, την οποία είχε κοουτσάρει με επιτυχία στο παρελθόν. Στο ερώτημα “Δέχεστε;” που έγινε και στους δύο ο Μανώλης Γαρουφαλής επιφυλάχθηκε να απαντήσει, ενώ ο Γιάννης Γλύκος έθεσε απαραίτητη προϋπόθεση την ύπαρξη τουλάχιστον 20 ποδοσφαιριστών στο ρόστερ της ομάδας.

Μετά από συζήτηση και κατάθεση προτάσεων αποφασίστηκε να διερευνηθεί η πρόθεση των παικτών για τη νέα αγωνιστική χρονιά, αφού “μάχημοι” υπάρχουν από 9-12 παίκτες, ανάλογα με τί μάτι βλέπει κάποιος τα δελτία και αν υπάρξει ικανό έμψυχο δυναμικό να κατέβει η ομάδα στη Β’ κατηγορία, αν αυτό επιτρέπεται από τον κανονισμό.

Στο τέλος αποφασίστηκε να γίνει νέα συνάντηση την επόμενη εβδομάδα για τις τελικές αποφάσεις…