Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Διεθνές Σεμινάριο Τετράθλου με σκοπελίτικη συμμετοχή

Από τον Σύλλογο πολεμικών τεχνών Σκοπέλου συμμετείχε ο Instructor και προπονητής του συλλόγου Καλαντζης Κωνσταντίνος (4 DAN)
Στο "Φιλίππειο" Κλειστό Γυμναστήριο Βέροιας διεξήχθη το Διεθνές Σεμινάριο Τετράθλου της Διεθνούς Ομοσπονδίας (International Quadrathlon Taekwondo Federation – I.Q.F.) σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία (Ε.ΟΜ.Τ.) και το ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας. 

Συμμετείχαν 14 χώρες-μέλη της Διεθνούς Ομοσπονδίας I.Q.F.από Ελλάδα, Γερμανία, Κύπρο, Ρωσία, Σλοβενία, Βουλγαρία, Ουγγαρία, Ουκρανία, Μολδαβία, Νορβηγία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Ισραήλ, Αργεντινή, Ν. Ζηλανδία.

Από Ελληνικής πλευράς τα Ελληνικά σωματεία που συμμετείχαν ήταν τα κάτωθι:  Α.Σ. Ημαθίας, Α.Σ. Ελ-Λήν, Μαχητής, Α.Σ. Ωρίων Βελεστίνου, Α.Σ. Αριστοτέλης, Α.Σ. Σκοπέλου, Α.Σ. Μακεδονία, Α.Σ. Ν. Μακρής, Α.Σ. Διαγόρας, Α.Σ. Νάουσας, Α.Σ. Ελευσίνας, Α.Σ. Ιεράπετρας, Α.Σ. Λεοντόκαρδος , Α.Σ. Ερμής και Α.Σ. Ανάληψης.          

Συμμετείχαν 110 Εκπαιδευτές, Προπονητές και αθλητές και δίδαξαν οι Grandmasters Hector Marano 9 Dan (Αργεντινή), Ung Kim Lan 9 Dan (Γερμανία) και ο Mst. Paul Mc Phail 8 Dan (Ν. Ζηλανδία). Στην διάρκεια του σεμιναρίου παρευρέθηκε ως επίσημος καλεσμένος o Grandmaster Paul Weiler 9 Dan,  Α’ Αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας. 

Από τον Σύλλογο πολεμικών τεχνών Σκοπέλου  συμμετείχε ο  Instructor και προπονητής του συλλόγου Καζαντζής Κωνσταντίνος 4 DAN.

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου διήρκεσε τρεις ημέρες με πράξη και θεωρία, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες σε όλα τα επίπεδα.

Από πλευράς επισήμων των χωρών μελών ήταν οι κάτωθι: ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας και μέλος του Δ.Σ. της Διεθνούς Ομοσπονδίας Mst. Λαζαρος Τσιλφίδης, ο Πρόεδρος της Βουλγάρικης Ομοσπονδίας, κ. Venchislav Ignatov, και ο Γ.Γ. κ. Yavor Tasev, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας κ. Αλέξανδρος Ναζίρης,  το Μέλος του Δ.Σ. της Σλοβένικης ομοσπονδίας κ. Hasan Ibric, το Μέλος του Δ.Σ. της Ουγγαρίας κ. Peter Szasz. Το μέλος του Δ.Σ. της Μολδαβίας κ. Ion Postou και ο Γ.Γ. της Ισραηλινής Ομοσπονδίας κ. Leonardo Oros Duek.

Η διοργάνωση έγινε στα πρότυπα των διεθνών διοργανώσεων σεμιναρίων και επιβλέποντες ήταν παρατηρητές της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, διότι το διεθνές σεμινάριο διεξαγόταν σε ευρωπαϊκό έδαφος. Η Διεθνής Ομοσπονδία είχε την αρμοδιότητα και τον έλεγχο του τεχνικού περιεχομένου, ενώ η Ελληνική Ομοσπονδία είχε την αρμοδιότητα της φιλοξενίας, τηρώντας το πρωτόκολλο των διεθνών διοργανώσεων.

Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου ανταλλάχτηκαν απόψεις για την πορεία του αθλήματος σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. 
Οι εντυπώσεις των μελών ήταν άριστες καθώς και τα σχόλια σε διεθνές επίπεδο από πλευράς διοργάνωσης. Την οργανωτική επιτροπή αποτελούσαν οι: Grandmaster Παναγιώτης Γιαλαμάς 9 Dan, Instructor Αναστάσιος Παπαδόπουλος 4 Dan και Κωνσταντίνος Τζικαλάγιας 1 Dan.