Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Η Αλόννησος γέμισε «μαχητές» για 12η χρονιά!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Ιουνίου 2017 το «Alonissos Challenge», ο φυσιολατρικός μαραθώνιος της Αλοννήσου που εξελίσσεται σε θεσμό, με διοργανωτή το Δήμο Αλοννήσου και επιμέλεια διοργάνωσης την All About Running





Σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, εφάμιλλο διεθνών εξωτικών προορισμών όπως είναι η Αλόννησος, 200 δρομείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό, δοκίμασαν τα όρια της αντοχής τους σε τρεις διαφορετικές διαδρομές μήκους 30χλμ, 10χλμ και 2χλμ, αντίστοιχα. Με αφετηρία και τερματισμό το κατάφυτο λιμάνι στο Πατητήρι, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία «multi-terrain» εμπειρία, με συνεχείς εναλλαγές τοπίων που μετέτρεψαν τα αγωνίσματα σε αληθινή πρόκληση. Μεταξύ άλλων, ξεχώρισε η συγκινητική παρουσία του πάσχοντος από τύφλωση, κ. Μιχάλη Ασλάνογλου που έλαβε μέρος για τρίτη χρονιά και τερμάτισε στη διαδρομή 10 χλμ, αποτελώντας πρότυπο για μικρούς και μεγάλους. 

«Με την συμπλήρωση 12 ετών πορείας της αθλητικής διοργάνωσης, είχα τη ευκαιρία να παρακολουθήσω τις επιδόσεις 200 μαχητών… διάσημων για την αγωνιστικότητα και την επιμονή τους», τόνισε ο Δήμαρχος Αλοννήσου κ. Πέτρος Βαφίνης που συνεχάρη το σύνολο των συμμετεχόντων και ανανέωσε το καθιερωμένο, πλέον, ετήσιο ραντεβού με όλους τους φίλους της φύσης και της άθλησης στο 13ο Alonissos Challenge, την Κυριακή 27 Μαΐου 2018.