Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

ΔΕΥΑ Σκοπέλου / Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάθεση υπηρεσιών Τεχνικού Ασφαλείας

Με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης

Η Δ.Ε.Υ.Α. Σκοπέλου προτίθεται να αναθέσει την υπηρεσία υπό τον τίτλο «Ανάθεση υπηρεσιών Τεχνικού Ασφαλείας» με τη διαδικασία διαπραγμάτευσης (απευθείας ανάθεση) και με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής, με την κατάθεση εγγράφων προσφορών από τους ενδιαφερόμενους που διαθέτουν όλα τα απαιτούμενα νόμιμα προσόντα, για τα ακόλουθα:
Εφόσον ενδιαφέρεστε μπορείτε να υποβάλετε την οικονομική σας προσφορά στα γραφεία της επιχείρησης ή να την στείλετε στο fax  24240-23246  ή  στο  e-mail: tydeyas@otenet.gr μέχρι την Δευτέρα  03  Ιουλίου  2017 και  ώρα 11:30  π.μ.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να είναι φυσικά ή νομικά πρόσωπα που μπορούν να δώσουν προσφορά για την εν λόγω υπηρεσία (Εξωτερική Υπηρεσία Προστασίας και Πρόληψης - ΕΞΥΠΠ).

Προς απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων των παρ. 1 και 2 του άρθρου 73 του Ν 4412/2016, παρακαλούμε, μαζί με την προσφορά σας, να μας αποστείλετε τα παρακάτω δικαιολογητικά:


α. Απόσπασμα ποινικού μητρώου, των διαχειριστών για τις περιπτώσεις εταιρειών περιορισμένης ευθύνης (Ε.Π.Ε.) και προσωπικών εταιρειών (Ο.Ε. και Ε.Ε.) και του Διευθύνοντα Συμβούλου και όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για τις περιπτώσεις ανωνύμων εταιρειών (Α.Ε.).

β. Αποδεικτικό Φορολογικής ενημερότητας

γ. Αποδεικτικό Ασφαλιστικής ενημερότητας

δ. Εφόσον πρόκειται για νομικό πρόσωπο, αποδεικτικά έγγραφα νομιμοποίησης του νομικού προσώπου.

ΔΕΥΑ Σκοπέλου