Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

Σκόπελος | Χωρίς ναυαγοσώστη η πολυσύχναστη παραλία Πανόρμου | Κινδύνεψε ηλικιωμένος στο Μπλο...

Για οξυγόνο και απινιδωτή σε πολυσύχναστες παραλίες ούτε λόγος…
Την ίδια στιγμή που σχεδόν καθημερινά το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή καταγράφει θανάτους ανθρώπων, κυρίως ηλικιωμένων, από πνιγμούς σε όλη την Ελλάδα, η πολυσύχναστη παραλία του Πανόρμου στη Σκόπελο και άλλες παραλίες του νησιού στερούνται ναυαγοσώστη, μεσούσης της καλοκαιρινής περιόδου...

Ατύχημα εν αναμονή..!

Γράφει στην εφημερίδα “Βόρειες Σποράδες” επισκέπτρια και φίλη του νησιού:
Ήρθα στο νησί στις αρχές Ιουνίου, ξεκινώντας τα μπάνια καθημερινά στον Πάνορμο και παρατήρησα το εξής: Αυτή τη στιγμή η όλη κατάσταση είναι ένα "ατύχημα εν αναμονή", διότι όσοι διαθέτουν φουσκωτό σκάφος καταπατούν συνεχώς την οριοθετημένη με σημαδούρες περιοχή και είτε βγαίνουν στη στεριά, είτε απλά βολτάρουν με τα βαρκάκια τους “μεγάλα και μικρά” ανάμεσα στους λουόμενους.

Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε να γίνει  κάποιο ατύχημα για να ευαισθητοποιηθούν οι υπεύθυνοι για την κατάσταση που επικρατεί, η οποία φυσικά θα ενταθεί μέσα στον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Το θεωρώ δε πολύ υποτιμητικό για το νησί να στερείται ναυαγοσώστη η παραλία του Πανόρμου, όπως επίσης να στερείται και της παροχής ντους στην παράλια…»

___________
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί  η εφημερίδα "Βόρειες Σποράδες" σας πηγαίνει παντού!