Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

To Δ.Σ. του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σκοπέλου ευχαριστεί όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί το Ρεμπέτικο Φεστιβάλ 2019

To Δ.Σ του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σκοπέλου μετά τη λήξη του Ρεμπέτικου Φεστιβάλ 2019, στο οποίο ήταν διοργανωτής με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Σκοπέλου, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η μουσική τετραήμερη εκδήλωση με επιτυχία.

Ευχαριστούμε όλους του μουσικούς της Σκοπέλου, που έλαβαν μέρος στις μουσικές παραστάσεις  όπως τον Γιώργο Ξηντάρη, Θοδωρή Ξηντάρη, Αντώνη Ξηντάρη, Γιώργο Αναγνώστου, Κώστα Καλαφάτη, Αποστόλη Σταύρακα, Παναγιώτη Αστεριάδη, Στέλιο Παχή, Γιάννη Ξηρογιάννη, Δημήτρη Λεμονή, Γιάννη Παλαιολόγο, Νίκο Ξηροχειμώνα, Θανάση Σύρρο, Ζέφη Βαρλάμη,  Κώστα Κοχύλη και Γιώργο Τριανταφύλλου.
Ευχαριστούμε όλους του χορηγούς μας, ντόπιους και μη, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα ήταν δυνατόν να ανταπεξέλθουμε οικονομικά σε αυτήν τη μεγάλη διοργάνωση και δεν θα ήταν δυνατόν να είναι το φεστιβάλ δωρεάν προς το κοινό.
Ευχαριστούμε τον Κ. Κώστα Καλαφάτη, που επιμελήθηκε καλλιτεχνικά τις μουσικές παραστάσεις.

Ευχαριστούμε την ακτοπλοϊκή εταιρία ΑΝΕΣ ferries για τη γενναιόδωρη χορηγία της.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας προβολής ΕΡΤ3 και ΕΡΤ Βόλου.

Ευχαριστούμε την αντιδήμαρχο πολιτισμού για την βοήθεια της.

Ευχαριστούμε την αντιδήμαρχο καθαριότητας που έκανε ότι μπορούσε για να κρατήσει τον χώρο του φεστιβάλ καθαρό.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους και όσες φίλους και φίλες του Συλλόγου, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και προσέφεραν τον χρόνο τους και τη βοήθεια τους στη διοργάνωση.

Ευχόμαστε και του χρόνου!