Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Περιοδεία στη Σκιάθο του Βουλευτή Μαγνησίας του ΚΚΕ Κώστα Στεργίου

Περιοδεία πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΚΚΕ στη Σκιάθο, με επικεφαλής τον Βουλευτή Μαγνησίας του ΚΚΕ και νυν υποψήφιο, Κώστα Στεργίου. 
Κατά την περιοδεία πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις και ομιλίες σε χώρους δουλειάς, όπως το Δημαρχείο, η δημοτική υπηρεσία καθαριότητας, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, η Αστυνομία, το Λιμενικό Σώμα και τράπεζες. 

Οι συζητήσεις με τους εργαζόμενους ήταν πλούσια, καθώς έντονος είναι ο προβληματισμός των εργαζόμενων για την επόμενη μέρα των εκλογών.

Χαρακτηριστικά στις ομιλίες του ο Κώστα Στεργίου επισήμανε ότι «Τους δοκιμάσαμε όλους, από δεξιούς, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, έως και τους δήθεν αριστερούς του ΣΥΡΙΖΑ. Σημασία δεν έχει ποιος θα διαχειριστεί τα αντιλαϊκά μέτρα, τη φτωχοποίηση του λαού. Δεν έχει σημασία ποιος θα συνεχίσει στην ίδια πολιτική, μιας και οι ομοιότητές τους, όσο και να φωνάζουν, δεν κρύβονται. Σημασία έχει την επόμενη μέρα να υπάρχει ένα ΚΚΕ πιο ισχυρό, καθώς είναι η μόνη πολιτική δύναμη που είναι δίπλα στον κόσμο, στις αγωνίες του, μέσα και έξω απο τη Βουλή, το μόνο κόμμα που δεν τα διπλώνει και δεν βάζει πλάτες σε αυτή την πολιτική».

Περιοδεία, επίσης πραγματοποιήθηκε στον εμπορικό δρόμο της οδού Παπαδιαμάντη, όπου το κλιμάκιο ήρθε σε επαφή και κουβέντιασε με τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες.

ΚΛΙΚ:

ΚΟΒ Σκοπέλου ΚΚΕ | Στη μάχη των εκλογών της 7ης Ιουλίου