Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Η νέα δημοτική αρχή του κ. Περίσση βγήκε στο κυνήγι πιστώσεων για φιέστες

Δεν πέρασαν παρά λίγες μόνο ημέρες για να φανερωθούν οι προτεραιότητες της νέας δημοτικής  αρχής του κ. Περίσση, μέσα από το βαρύγδουπο πρόγραμμα που είχε εξαγγείλει. 
Ξεπερνώντας αδιάφορα την τραγική κατάσταση των αθλητικών υποδομών (δημοτικό στάδιο με κατεστραμμένο ταρτάν, κλειστό γυμναστήριο κλπ.), την υποβάθμιση του ερασιτεχνικού - σωματειακού αθλητισμού από την Πολιτεία, την έλλειψη ή και την επικινδυνότητα χώρων για την άθληση της νεολαίας, βγήκε στο κυνήγι πιστώσεων για φιέστες  Πετράλια»). Επιβεβαίωσε, για άλλη μια φορά, ότι προκρίνει τη «βιτρίνα» και τις κινήσεις εντυπωσιασμού και όχι τις ανάγκες των Σκοπελιτών για άθληση.

Ξέχασε, μάλιστα, «πριν αλέκτορα φωνήσαι τρις» τις επινίκιες δηλώσεις του περί ενότητας και συνεργασίας στο Δημοτικό Συμβούλιο, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για τις οποίες αυτό δεν έχει εκφράσει τη γνώμη του.

Την ίδια ιεράρχηση είχε και η παρουσία του στη ΔΕΥΑ, όπου ζήτησε την εφαρμογή του νόμου ρύθμισης των 120 δόσεων, με τον οποίο, στην ουσία, νομιμοποιείται η ληστρική τιμολογιακή πολιτική στο νερό  –την οποία και η παράταξή του έχει ψηφίσει– και αποτελεί την κρυψώνα των μεγαλοοφειλετών, που πληρώνουν μια δόση και γίνονται άφαντοι.

Αιτήθηκε, μάλιστα, εξισώνοντας λαϊκά νοικοκυριά και μεγαλοξενοδόχους να
μην κοπεί κανένα ρολόι, ενώ δεν έκανε καμία αναφορά στη μείωση των τιμολογίων και το απαράδεκτο  χαράτσι του 80%. Παλεύουμε να δοθεί η δυνατότητα στα Δημοτικά Συμβούλια να αποφασίζουν με κοινωνικοοικονομικά κριτήρια για ολική ή μερική διαγραφή πάσης φύσεως χρεών. Μόνο έτσι, μπορούν να απαλλαγούν από τα χρέη μακροχρόνια άνεργοι, οι ενταγμένοι στο ΚΕΑ, τα άτομα με αναπηρία, οι πολύτεκνοι, οι τρίτεκνοι, οι μονογονεϊκές οικογένειες, να μειωθούν τα βάρη εργαζομένων, αυτοαπασχολουμένων, χαμηλοσυνταξιούχων. Καμιά λαϊκή οικογένεια χωρίς νερό!

Η Λαϊκή Συσπείρωση καλεί το σκοπελίτικο λαό, ανεξάρτητα από το τι ψήφισε στις τελευταίες εκλογές, να μη δώσει λευκή επιταγή σε κανέναν και να παλέψει για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών του.

Σκόπελος, 06-06-2019