Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Εξασφαλίστηκαν οι πιστώσεις για την κατολίσθηση στο Κάστρο | Συμπληρωματικά έργα στο Μύλο

Πιστώσεις για δύο σημαντικά έργα στήριξης στο “τόξο” Κάστρο - Μύλος εξασφάλισε ο Δήμαρχος Σκοπέλου Χρήστος Βασιλούδης, ο οποίος βρέθηκε στην Αθήνα γι’ αυτό τον σκοπό.
Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον καθηγητή Αιμίλιο Κωμοδρόμο (κλικ) επισκέφθηκε κατ’ αρχήν το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο για να εξασφαλίσει την σχετική έγκριση, αφού η περιοχή του Κάστρου είναι και αρμοδιότητας του ΚΑΣ. Αμέσως είχε συνάντηση στο υπουργείο Εσωτερικών και εξασφάλισε πίστωση 220.000 €, όπου μαζί με 40.000 από δημοτικά έσοδα θα χρησιμοποιηθούν για την αποκατάσταση της ζημιάς (κλικ) που δημιουργήθηκε στο Κάστρο από τα κατολισθητικά φαινόμενα της 12ης Ιανουαρίου 2019.


Το έργο θα ανατεθεί απευθείας, αφού, ως γνωστόν, η περιοχή έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Για το έργο στήριξης του Μύλου (κλικ), οι εργασίες του οποίου είναι σε εξέλιξη σύμφωνα με την πρώτη μελέτη (305.000€), χρειάστηκε να γίνει συμπληρωματική μελέτη και εξασφαλίστηκε πίστωση 117.000 €, στην οποία περιλαμβάνονται εκτός από τις επιπλέον πασαλομπίξεις και τα έργα πλακόστρωσης και ηλεκτροφωτισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.