Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Εμπειρίες Spa με άρωμα Σκοπέλου



Στην έναρξη της συνεργασίας τους στο χώρο της ευεξίας προχώρησαν δύο σκοπελίτικα brands. Ο ξενοδοχειακός όμιλος Spyrou Skopelos Experience και ο οίκος καλλυντικών Euthalia Natural Cosmetic Values παρουσίασαν νέα signature treatments, τα οποία προσφέρονται στο Spa & Wellness του ξενοδοχείου Skopelos Holidays Hotel & Spa.

Οι θεραπείες αυτές, όπως και όλα τα προϊόντα της Euthalia, βασίζονται σε φυσικά προϊόντα και έχουν εμπνευστεί από τις πλούσιες παραδόσεις της Σκοπέλου. Τα νέα signature treatments περιλαμβάνουν μία περιποίηση προσώπου και μία περιποίηση σώματος.

Η φροντίδα προσώπου Skopelos Natural Facial Detox Therapy by Euthalia έχει ως βασικό συστατικό το πολύτιμο βιολογικό ελαιόλαδο πλαισιωμένο από τα γνωστά για την αντιοξειδωτική τους δράση άγριο τριαντάφυλλο (Rosa Canina) και κίστο (Cistus Incanus). Oι φυσικές βιοενεργές φόρμουλες με ελιά, κίστο, ροδόνερο προσφέρουν στο δέρμα τόνωση και λάμψη, έτσι ώστε η επιδερμίδα να παραμείνει νεανική και ελαστική. Για το σώμα προτείνεται το Skopelos Massage with After-Sun Relief by Euthalia, καθώς ένα χαλαρωτικό μασάζ με dry oil συνδυάζεται με την ανακούφιση του δέρματος μετά την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο.

«Αποτελεί για εμάς μεγάλη χαρά που υποδεχόμαστε στο Emerald Spa & Wellness του ξενοδοχείου μας μια σειρά καλλυντικών εμπνευσμένων από τις μακρόχρονες παραδόσεις και τη μοναδική βιοποικιλότητα της Σκοπέλου» δήλωσε ο κύριος Γιώργος Μιχάλης, Γενικός Διευθυντής του ομίλου Spyrou Skopelos Experience. «Η κυρία Ευθαλία Σταματάκη αποτελεί μιαν εξαίρετη πρέσβειρα της Σκοπέλου και τα προϊόντα της δεν θα μπορούσαν να λείψουν από το ξενοδοχείο μας, καθώς είμαστε ταγμένοι εις το να αναδείξουμε ό,τι πιο αξιόλογο διαθέτει η Σκόπελος. Οι θεραπείες και τα προϊόντα της Euthalia στο spa & wellness center μας αποτελούν εμπειρίες ευεξίας υψηλού επιπέδου που αξίζουν να δοκιμάσουν όσοι θα επισκεφτούν τη Σκόπελο το φετινό καλοκαίρι.»
Από αριστερά: Ο κ. Γιώργος Μιχάλης, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Spyrou Skopelos Experience με την κυρία Ευθαλία Σταματάκη, ιδιοκτήτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλο της Euthalia Natural Cosmetic Values και την ομάδα του Emerald Spa στο ξενοδοχείο Skopelos Holidays Hotel & Spa.
«Μου δίνει μεγάλη ικανοποίηση το γεγονός ότι η είσοδος της Euthalia στο χώρο των spa γίνεται για πρώτη φορά στη Σκόπελο, τον τόπο που γέννησε και ενέπνευσε την εταιρία μας», τόνισε με τη σειρά της η κυρία Ευθαλία Σταματάκη, ιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Euthalia Natural Cosmetic Values. «Μας τίμησε ιδιαίτερα η πρόταση συνεργασίας που λάβαμε από τον Όμιλο Σπύρου να έχουμε παρουσία στο Emerald Spa & Wellness του ξενοδοχείου Skopelos Holidays Hotel & Spa και έτσι ξεκινήσαμε την από κοινού προσπάθεια ανάδειξης του νησιού μας».

Έχοντας συμπληρώσει 40 χρόνια λειτουργίας, η Spyrou Skopelos Experience αποτελεί το μεγαλύτερο ξενοδοχειακό και τουριστικό όμιλο της Σκοπέλου καθώς διαθέτει πέντε ξενοδοχειακές μονάδες, spa και εστιατόρια στο νησί. Ο όμιλος ανήκει στην οικογένεια Σπύρου, η οποία μέσω τη Spyrou Group of Companies δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο του τουρισμού και του εμπορίου. Το ξενοδοχείο πέντε αστέρων Skopelos Holidays Hotel & Spa βρίσκεται στη Χώρα της Σκοπέλου και αποτελεί τμήμα της Spyrou Skopelos Experience. Διαθέτει 48 δωμάτια, designer suites και bungalows με ιδιωτική πισίνα, στο δε Emerald Spa & Wellness προσφέρονται οι νέες θεραπείες της Euthalia.
Η εταιρεία Euthalia Natural Cosmetic Values ιδρύθηκε από την Ευθαλία Σταματάκη το 2012. Στην αιγαιοπελαγίτικη Σκόπελο η γιαγιά Ευθαλία έμαθε από πολύ μικρή να αξιοποιεί τα ευεργετικά βότανα του νησιού και να τα εντάσσει στην καθημερινότητά της. Οι δικές της μοναδικές συνταγές για υπέροχα σαπούνια και κηραλοιφή που έκαναν το σπίτι να μοσχοβολά φρεσκάδα και το δέρμα της να λάμπει από υγεία, έδωσαν στην εγγονή Ευθαλία την έμπνευση να ιδρύσει την Euthalia Natural Cosmetic Values. Η εταιρεία προσφέρει καλλυντικά με απόλυτο σεβασμό στη φύση, χωρίς χημικά και συνθετικά στοιχεία, με όπλο την πλούσια ελληνική χλωρίδα και με προσήλωση στη μελέτη της αρχαίας ελληνικής ιατρικής. Με βασικό συστατικό το πολύτιμο βιολογικό ελαιόλαδο, πλαισιωμένο από τα γνωστά για την αντιοξειδωτική τους δράση άγριο τριαντάφυλλο και κίστο, 100% φυσικά και με ενισχυμένη αποτελεσματικότητα, έχουν πάρει τιμής ένεκεν το όνομα της γυναίκας που τα ενέπνευσε, επαληθεύοντας την υπόσχεση για ευ-θαλία και ευ-δοκιμία της επιδερμίδας στην οποία προσφέρουν τροφή, υγεία και λάμψη. Παράλληλα, στην καρδιά τους κρύβουν τον γοητευτικό απόηχο της Σκοπέλου και της Γιαγιάς Ευθαλίας και αποτιμούν φόρο τιμής στη αιώνια δύναμη της Φύσης και στις παραδοσιακές αξίες και αρετές του ελληνικού πολιτισμού.

Ευθαλία Σταματάκη
Γιώργος Μιχάλης