Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Αυστριακοί Δημοσιογράφοι "ανακαλύπτουν" την Σκόπελο

Εντεκαμελής ομάδα Αυστριακών δημοσιογράφων που εκπροσωπούν τα σημαντικότερα ΜΜΕ της χώρας (kronen  Zeitung 2 εκατ. Αναγνώστες, kleine  Zeitung 1 εκατ. Αναγνώστες Youtubers και bloggers ) πραγματοποιούν 2ημερη επίσκεψη στη Σκόπελο και ανακαλύπτουν τα κρυφά μυστικά της και τις δυνατότητες που προσφέρει ένα νησί «ήπιας τουριστικής ανάπτυξης».

Δραστηριότητες εναλλακτικού Τουρισμού, μονοπάτια, θαλάσσιες δραστηριότητες, μοναδικά τοπία, τοπική γαστρονομία, είναι τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν το συγκριτικό πλεονέκτημα της Σκοπέλου, όπως οι ίδιοι δήλωσαν άλλωστε.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας του γραφείου ΕΟΤ ΑΥΣΤΡΙΑΣ σε συνεργασία με την περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Σκοπέλου και την Ενωση Ξενοδόχων Σκοπέλου, καθώς επίσης των Αυστριακών αερογραμμών (Austrian Airline).

Την αποστολή συνόδευαν η Δ/ντρια του γραφείου ΕΟΤ Αυστρίας κα Ελένη Μελιτά και ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Ιωάννης Ραφαλιάς.

Η Ένωση Ξενοδόχων ευχαριστεί τα μέλη του Διοικ. Συμβουλίου για την  χορηγία  διαμονή των Δημοσιογράφων στα καταλύματά τους, Skopelos Village Hotel, Aeolos Hotel και Sunrise Village.


Όπως επίσης και τους χορηγούς που συνέβαλαν σε αυτή την στην αποστολή:
• Dolphin of Skopelos για τις μετακινήσεις τους και ξεναγήσεις τους στο νησί,
• Madro travel για την περιηγητική ξενάγηση στην ενδοχώρα της Σκοπέλου,
• την Hellenic Seaways για την εκπτωτική προσφορά των εισιτηρίων τους,
• τα τοπικά εστιατόρια που προσέφεραν εδέσματα τοπικής γαστρονομίας, Μουριά ψαροταβέρνα Αγνώντας, Μώλος εστιατόριο στη χώρα Σκοπέλου, Μιχάλης Τυρόπιτες χώρα Σκοπέλου, επίσκεψη στο  ζυθοποιέίο Spira Σκοπελίτικη μπύρα, Φλοίσβος ψαροταβέρνα στο Λουτράκι και Vigla Cafe Brunch στο Λουτράκι Σκοπέλου, Ελαιοτριβείο Αντωνίου για την προσφορά του ελαιόλαδου και το Γυναικείο Αγροτικό Συνεταιρισμό Γλώσσας για την παρουσίαση δημιουργίας Σκοπελίτικης Τυρόπιτας και κεράσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.