Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Ευχαριστήρια επιστολή του εκ νέου Δήμαρχου Αλοννήσου Πέτρου Βαφίνη

Συνδημότισσες, συνδημότες, αγαπητοί μου φίλοι και συνεργάτες!

Την Κυριακή 2 Ιουνίου, η Αλόννησος μίλησε! Η Αλόννησος τάχθηκε υπέρ της ανάπτυξης, της διαφάνειας και των ξεκάθαρων λύσεων.  Από την εκλογική διαδικασία, υπάρχει μόνο ένας νικητής. Η Αλόννησος.

Θα συνεχίζουμε να δίνουμε σκληρούς αγώνες, προκειμένου να κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας. Προκείμενου να στηρίξουμε όλους τους Δημότες, ανεξαρτήτως τί ψήφισαν. Στόχος μας είναι να σταθούμε δίπλα στους Αλοννησιώτες, να βοηθήσουμε στην επίλυση των προβλημάτων τους και να συμβάλλουμε στην καλυτέρευση της ζωής τους, όπως πράττουμε τα τελευταία 8 χρόνια. Καλούμε λοιπόν τους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων με έναν και μόνο στόχο. Το καλό του τόπου μας.
Με «ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ»
πάμε για μια «ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»,
βάζοντας «ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΛΟΝΝΗΣΟ»!
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους μας ψήφισαν αλλά και όσους δεν μας ψήφισαν και να τους πω ότι όπως έπραξα τα τελευταία χρόνια, έτσι θα
συνεχίσω και τα επόμενα τέσσερα. Θα είμαι Δήμαρχος της Αλοννήσου, χωρίς διακρίσεις και θα προσπαθήσω να είμαι χρήσιμος σε όλους και όχι αρεστός. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους τους υποψήφιους συμβούλους και τις οικογένειες τους που εμπιστεύθηκαν και στήριξαν την προσπάθεια μας αυτή.

Θα είμαι δίπλα σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά, όπως το έκανα μέχρι τώρα.
Σας ευχαριστώ. 

Με εκτίμηση, 
Πέτρος Βαφίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.