Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Σκόπελος | Το “100” αναγκάστηκε να απομακρύνει θαμώνες από τις κλειστές καφετέριες!

Take away coffee και συμπάθεια στην παραλία
Αγκαλίτσες και φιλάκια στο λιμάνι

Η επέμβαση του Α.Τ. Σκοπέλου χρειάστηκε για να αποχωρήσουν θαμώνες από τις κλειστές καφετέριες της παραλίας Σκοπέλου, οι οποίοι  απολάμβαναν τον καφέ τους σε πλαστικό ποτηράκι, όχι κατά μόνας, αλλά με παρέα 4-5 ατόμων, έχοντας καταλάβει αρκετά καθίσματα.

Σε μια περιπολία του ο προϊστάμενος του Αστυνομικού Τμήματος εντόπισε το πρόβλημα και τους ενημέρωσε με ευγενικό τρόπο ότι αυτό που κάνουν δεν επιτρέπεται και ότι θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία, προσθέτοντας μάλιστα ότι αν συνεχίσει να συμβαίνει το απαράδεκτο αυτό γεγονός, θα αναγκαστούν οι καταστηματάρχες να μαζέψουν τα τραπεζοκαθίσματα.

Κάποιοι την ώρας της αποχώρησης από την καφετέρια διαμαρτυρήθηκαν, λέγοντας ότι δεν πειράζουν κάποιον, μη γνωρίζοντας τι σημαίνει Δημόσια Υγεία και τι επιπτώσεις έχει κάποιος που την θέτει σε κίνδυνο, αδιαφορώντας για το σύνολο.

Συγχαρητήρια στον προϊστάμενο του Α.Τ. Σκοπέλου Ηλία Σαραφίδη για την ενέργειά του.
Στο μεταξύ με την άφιξη του πλοίου στο λιμάνι, πολλοί ήταν εκείνοι που υποδέχθηκαν δικούς τους ανθρώπους από την χερσαία Ελλάδα με αγκαλίτσες και φιλάκια, αγνοώντας κάθε μέτρο προφύλαξης.

ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ↓

Ανακοίνωση - έκκληση του Δημάρχου Σκοπέλου