Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Με προκαθορισμένο ραντεβού οι επισκέψεις στο Αστυνομικό Τμήμα Σκοπέλου

Με προκαθορισμένο ραντεβού, κατόπιν επικοινωνίας με τον αξιωματικό υπηρεσίας [τηλ. 2424022235], θα μπορούν οι πολίτες να επισκέπτονται το Αστυνομικό Τμήμα Σκοπέλου για θέματά τους, καθώς και αυτό εναρμονίζεται με τα αυστηρά μέτρα για την πρόληψη της διάδοσης του κορωνοϊού.  
Με τον ίδιο τρόπο θα προσέρχονται οι πολίτες που θέλουν να εκδώσουν ταυτότητες και διαβατήρια και οι οποίοι πρέπει πρώτα να επικοινωνούν με τον αρμόδιο υπάλληλο, προκειμένου να καθοριστεί συγκεκριμένη ώρα προσέλευσης τους.

Γίνεται γνωστό ότι θα εξυπηρετούνται μόνο επείγουσες περιπτώσεις.

Η διαδικασία αυτή θα εφαρμοστεί για όσο διάστημα κριθεί απαραίτητο στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για την πρόληψη και την προστασία από τον κορωνοϊό, με σκοπό την αποφυγή συνωστισμού και συγχρωτισμού μεγάλου αριθμού ατόμων σε κλειστούς χώρους, για την προστασία πολιτών και αστυνομικών.
Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση

Το Α.Τ. Σκοπέλου παρακαλεί τους πολίτες να συμμορφωθούν με τις οδηγίες και τα μέτρα που επιβάλλονται από τους αρμόδιους φορείς και να επιδεικνύουν αυτές τις δύσκολες ώρες υψηλό αίσθημα ατομικής ευθύνης. Παράλληλα προσωπικό του Α.Τ. Σκοπέλου συνεχίζει τους ελέγχους για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.