Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Η εκπαιδευτική κοινότητα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο νησί της Σκοπέλου για την αδόκητη απώλεια της Ιφιγένειας Γκουσγκουρέτα

Η εκπαιδευτική κοινότητα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο νησί της Σκοπέλου, οι Διευθυντές/τριες, οι σύλλογοι των διδασκόντων καθηγητών/τριών και οι μαθητικές κοινότητες του Γυμνασίου Σκοπέλου  “Καισάριος Δαπόντες”, του ΕΠΑΛ Σκοπέλου και του Γυμνασίου – Λ.Τ Γλώσσας, όπου δίδασκε από την αρχή του σχολικού έτους 2019-2020 υπηρετώντας την Παιδεία, η αγαπητή και δυστυχώς εκλιπούσα, τόσο πρόωρα και ανάπαντεχα, συνάφελφος Γκουσγκουρέτα Ιφιγένεια, αναπληρώτρια καθηγήτρια ΠΕ04.04,  εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον χαμό της, στους οικείους της.

Ο ξαφνικός  θάνατός της,  περιέφερε όλους εμάς που είμαστε μαζί της στο σχολείο ως φίλοι και συνάδελφοι, αλλά και τους μαθητές της σε μια κατάσταση σοκ, συνειδητοποιώντας την μεγάλη ανατροπή στην γνωστή ως τώρα καθημερινότητα της σχολικής ζωής, όταν εκείνη δε θα είναι πλέον εκεί, πάντα πρόθυμη,  πάντα ευσυνείδητη, πάντα χαμογελαστή  καλοπροαίρετη και αξιοπρεπής στην προσφορά του εκπαιδευτικού της έργου και στη διαμόρφωση των εργασιακών και διαπροσωπικων σχέσεων στο χώρο εργασίας.

Υπήρξε εξαιρετική προσωπικότητα, μια ζεστή παρουσία, ένας εργατικός, καλός και από κάθε άποψη αξιαγάπητος άνθρωπος. Γνωρίζουμε πως όσα και αν ειπωθούν δεν μπορούν να αναπληρώσουν τη δύναμη της απώλειας, ιδιαίτερα για την οικογένεια της.

Ας κάνουν κουράγιο να τη θυμούνται όπως όλοι μας με αγάπη.

Ιδιαίτερα  εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στον γαμπρό της και συνάδελφο κ. Κοτρώνη Ιωάννη ΠΕ11 και την σύζυγό του, αδελφή της αδικοχαμένης Ιφιγένειας. 
           
Η αδόκητη απώλειά της για άλλη μια φορά αναδεικνύει την ζωή ως υπέρτατη αξία, την οποία με κάθε τρόπο οφείλουμε να προστατεύουμε και να καταξιώνουμε.

Καλό σου ταξίδι, αγαπητή και άξια συναδέλφισσα.
Να είσαι σίγουρη ότι δε σε ξεχάσουμε ποτέ!

Εκ μέρους των σχολικών κοινοτήτων δ/θμιας εκπ/σης
Θεοδώρου Κυριακή ΠΕ02
Δ/ντρια του Γυμν.Σκοπέλου “Καισάριος Δαπόντες”