Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Ανοιχτή πρόσκληση της Δημοτικής Παράταξης "Σκόπελος, όλοι μαζί!" στον Δήμαρχο Σκοπέλου κ. Σταμάτη Περίσση

Σε συνέχεια των εξελίξεων και της κατάστασης που επικρατεί σε ολόκληρη τη χώρα από την εκδήλωση της πανδημίας του COVID 19 και προκειμένου να συνδράμουμε στην ανάγκη περιορισμού της διάδοσής του, απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση στον Δήμαρχο Σκοπέλου κ. Σταμάτη Περίσση, να μας γνωρίσει το σχέδιο δράσης του Δήμου  σχετικά με το θέμα αυτό.

Να προβεί και σε άλλες περαιτέρω ενέργειες, προς τους ιθύνοντες των υπουργείων, ώστε να ελαχιστοποιηθεί στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό η άσκοπη επισκεψιμότητα στο νησί με κάθε μέσο. Επιπλέον έχοντας υπόψη την αδυναμία της μοναδικής δομής υγείας του νησιού, να ανταπεξέλθει σε πολλαπλά πιθανά περιστατικά κρουσμάτων από τον ιό απευθύνουμε έκκληση στη Δημοτική Αρχή του νησιού, να κάνει το καλύτερο δυνατό, για να οχυρώσει το Κέντρο υγείας του νησιού, πέραν των επιστολών, που είναι ενέργεια προς την θετική κατεύθυνση και την επικροτούμε.

Επίσης καθώς ενημερωθήκαμε από το διαδίκτυο, για την λειτουργία της νέας κοινωνικής υπηρεσίας «Μείνετε στο σπίτι -είμαστε εδώ για εσάς με ένα τηλεφώνημα» πρωτοβουλία που καλωσορίζουμε, θα θέλαμε να μας γνωρίσετε την αρμόδια υπηρεσία, που επιχειρεί σε αυτή τη δράση και αν οι εργαζόμενοι λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που προβλέπονται (ΜΑΠ, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά κ.ά.) καθώς θα έρχονται σε επαφή με ευπαθείς ομάδες.

Απευθύνουμε και εμείς με τη σειρά μας έκκληση στους συμπολίτες μας, να ακολουθήσουν με προσοχή το διάστημα αυτό τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Τέλος δηλώνουμε διαθέσιμοι, να βοηθήσουμε, όπου κριθεί απαραίτητο για το σκοπό αυτό.