Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Ευχαριστήριο του Προϊστάμενου του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκοπέλου προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κ.Υ. Σκοπέλου

Ο εποχικός πυροσβέστης βρέθηκε ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ για COVID-19

Ευαγ. Καραμήντζας: εκφράζουμε
την ευγνωμοσύνη μας και
την εκτίμησή μας προς τους Ιατρούς
και το προσωπικό του Κ.Υ Σκοπέλου
«Ως Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκοπέλου, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω την Διευθύντρια του Κ.Υ Σκοπέλου κα Σκλάβου Ρηγίνα, τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για την αντιμετώπιση του περιστατικού ασθένειας του Εποχικού συναδέλφου μας Θ.Δ.

Τα γρήγορα αντανακλαστικά και η τήρηση του πρωτοκόλλου δείχνουν τον επαγγελματισμό του προσωπικού του Κ.Υ Σκοπέλου, το αίσθημα ευθύνης που τους διακατέχει και την γνώση της υψηλής αποστολής που καλούνται να υπηρετήσουν για την υγεία της τοπικής κοινωνίας του νησιού αλλά και για το κοινωνικό σύνολο.

Η συνεργασία της Υπηρεσίας μας με την Διεύθυνση του Κ.Υ Σκοπέλου είναι αγαστή και στη συγκεκριμένη περίπτωση της «περιπέτειας» του συναδέλφου μας, υποδειγματική. Θέλουμε αυτό να αποτελέσει το μήνυμα πως οι φορείς επιβάλλεται να συνεργάζονται -και συνεργάζονται- κάτω από τις γενικές και ειδικές οδηγίες και τα πρωτόκολλα για την αντιμετώπιση κρίσεων και θεμάτων που απασχολούν το κοινωνικό σύνολο γενικότερα.

Ευχόμαστε όλοι μας περαστικά στον συνάδελφό μας (ο οποίος αναρρώνει με ασφάλεια από πνευμονία) και εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας και την εκτίμησή μας προς τους Ιατρούς και το προσωπικό του Κ.Υ Σκοπέλου.

Ο Διοικητής Π.Κ Σκοπέλου

Ευάγγελος Κ. Καραμήντζας
Επιπυραγός»