Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

Βόλεϊ Α1 Κορασίδων: Α.Ο. Σκοπέλου - Αργώ Βόλου 0-3

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ 👉ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Έναν ωραίο αγώνα, αποτέλεσμα της σοβαρής δουλειάς που γίνεται σε πολλές ομάδες της Μαγνησίας, μεταξύ των οποίων και στο νησί της Σκοπέλου, παρακολούθησαν το Σάββατο [22-10-22] το βράδυ οι φίλοι που αθλήματος, οι οποίοι γέμισαν για μία φορά ακόμα την κερκίδα του κλειστού γυμναστηρίου Σκοπέλου και χειροκρότησαν θερμά τις κορασίδες του Α.Ο. Σκοπέλου και του Α.Σ. Αργώ, οι οποίες πρόσφεραν θέαμα και ουσία…

Η ομάδα των Κορασίδων του Α.Ο. Σκοπέλου ηττήθηκε με 3-0 (17-25, 15-25 και 22-25) από την σαφώς ανώτερη και πρωτοπόρο ομάδα του Βαγγέλη Σταθόπουλου.

Σε σχετικές δηλώσεις του οι δύο προπονητές είπαν:


Γιάννης Τσακάλης
[Α.Ο. Σκοπέλου]:

«Ήττα για τις κορασίδες μας από την πρωτοπόρο του ομίλου μας ΑΡΓΩ VOLLEY CLUB με 3-0. Ο κόσμος της Σκόπελου χάρηκε στιγμές όμορφου βόλεϊ και πραγματικά για μια ακόμη φορά στήριξε με θέρμη τα κορίτσια μας πάρα το αρνητικό αποτέλεσμα. Ακούγεται ίσως κλισέ, αλλά πραγματικά τους ευχαριστούμε που είναι συνέχεια δίπλα μας!

Καλή συνέχεια στην Αργώ και στον φίλο προπονητή Βαγγέλη Σταθόπουλο και στις αναπτυξιακές ομάδες, αλλά κυρίως στη γυναικεία ομάδα που ξεκινά την επόμενη εβδομάδα στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας!»

Βαγγέλης Σταθόπουλος [ΑΡΓΩ VOLLEY CLUB]:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα της Σκοπέλου. Τα καλύτερα έρχονται και φυσικά μιλώ για την γυναικεία ομάδα, που εφέτος έχει χτίσει γερά θεμέλια για την άνοδο στην Β Εθνική.

Στηρίξτε όλοι αυτήν την προσπάθεια γιατί πραγματικά αξίζει.»





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.