Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Πενθεί η αθλητική οικογένεια για τον θάνατο του Σταύρου Σαράφη

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του ΠΑΟΚ αλλά και ολόκληρου του ελληνικού ποδοσφαίρου, μετά τον χαμό του Σταύρου Σαράφη. Ο «Καίσαρας» «έφυγε» από τη ζωή το πρωϊ της Πέμπτης (13/10) σε ηλικία 72 ετών, σκορπίζοντας τη θλίψη σε όσους τον γνώρισαν, είτε επαγγελματικά, είτε προσωπικά, έχοντας δώσει «μάχη» σε νοσοκομείο από τις 17 Σεπτεμβρίου, όταν και είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο. 

O Σταύρος Σαράφης διήνυσε τη σπουδαία επαγγελματική του καριέρα στον «Δικέφαλο του Βορρά» και αφότου αποχώρησε, συνέχισε να συνδέει τη ζωή του με τον ΠΑΟΚ. Παραμένει, φυσικά, ο πρώτος σκόρερ στην Ιστορία της ομάδας με 168 γκολ σε 433 παιχνίδια. Από αυτά, τα 136 αφορούν στο πρωτάθλημα, τα 26 το Κύπελλο Ελλάδας και τα έξι επετεύχθησαν σε ευρωπαϊκά παιχνίδια. Εχει πανηγυρίσει το πρωτάθλημα της περιόδου 1975-76 και δύο Κύπελλα Ελλάδας (1971-72 και 1973-74). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.