Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

Για άλλη μια φορά τα νερά του Αιγαίου γίνονται νεκροταφείο δεκάδων ξεριζωμένων, θυμάτων των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών

«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Πηγή: Associated Press
«Για άλλη μια φορά τα νερά του Αιγαίου γίνονται νεκροταφείο δεκάδων ξεριζωμένων, θυμάτων των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών», τονίζει η «Λαϊκή Συσπείρωση» Βορείου Αιγαίου για τα πολύνεκρα ναυάγια με μετανάστες και πρόσφυγες σε Κύθηρα και Λέσβο.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» σημειώνει: «Οι πολίτες των νησιών μας, ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να συμβιβαστεί με αυτή την τραγική κατάσταση, που αποτελεί πλέον σχεδόν καθημερινή πραγματικότητα για τους κατατρεγμένους των ιμπεριαλιστικών πολέμων, της οικονομικής εξαθλίωσης που βιώνουν και της εγκληματικής συμφωνίας ΕΕ - Τουρκίας.

Δεν πρέπει να συμβιβαστούμε με την "κανονικότητα" αυτού του θανάτου που προκαλούν η απάνθρωπη πολιτική της ΕΕ και όσων τη συνδιαμορφώνουν. Εργαλειοποιούν την προσφυγιά και μετανάστευση και κλείνουν τα μάτια στην απάνθρωπη δράση των διακινητών.

Εδώ και τώρα πρέπει να καταργηθεί το αντιδραστικό νομικό πλαίσιο του εγκλωβισμού και των απελάσεων - επαναπροωθήσεων, ο Κανονισμός του Δουβλίνου, η Κοινή Δήλωση ΕΕ - Τουρκίας.

Να σταματήσει η εμπλοκή της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και τον πόλεμο, που φέρνουν τεράστιους κινδύνους για τον λαό και προκαλούν τον ξεριζωμό εκατομμυρίων ανθρώπων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.