Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

Τελευταίο δρομολόγιο του «Πρωτέα» παρά τις «παρεμβάσεις» και τις «διαβεβαιώσεις»…

Άλλαι μεν βουλαί αιρετών, άλλα δε πλοιοκτήτης κελεύει...
3 Οκτωβρίου το τελευταίο
δρομολόγιο
«…μα, αφού μας διαβεβαίωναν», ακούστηκε να λέει κυρία, η οποία πληροφορήθηκε σε ταξιδιωτικο πρακτορείο, το οποίο είχε επισκεφτεί για να εκδώσει εισιτήριο, ότι την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο δρομολόγιο Γλώσσα - Σκιάθος - Μαντούδι. Η παραπάνω πληροφόρηση είναι και η μοναδική, αφού σχετική ανακοίνωση από την ΑΝΕΣ δεν έχει εκδοθεί, η οποία να εξηγεί στο επιβατικό τους λόγους της διακοπής των δρομολογιών, των οποίων κυβερνητικός βουλευτής τον είχαν διαβεβαιώσει και με τη σειρά του είχε διαβεβαιώσει ότι τα δρομολόγια προς Μαντούδι θα συνεχιστούν, τουλάχιστον, μέχρι 15 Οκτωβρίου!

Τότε [Αύγουστος του '22] πολλοί κάτοικοι και εκπρόσωποι φορέων έσπευσαν -σύμφωνα με δημοσιεύματα- να εκφραστούν θετικά προς τον βουλευτή Μαγνησίας κ. Χρ. Μπουκώρο...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.