Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Ένα πλήρως εξοπλισμένο φαρμακείο δώρο στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σκοπέλου από τον Σύλλογο Τριτέκνων Μαγνησίας “Αργώ”

Στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σκοπέλου βρέθηκαν σήμερα το πρωί, οι κυρίες Πόπη Χαράλαμπιδου και Γουλιέλμου Λίτσα, οι οποίες εκπροσωπούν στο νησί τον Συλλόγου Τριτέκνων “Αργώ” Μαγνησίας για να ευχαριστήσουν τον προϊστάμενο Αντιπύραρχο κ. Ευάγγελο Καραμήντζα και τα στελέχη της υπηρεσίας για την πολύτιμη συνδρομή τους στην προσπάθεια που γίνεται για συλλογή πλαστικών καπακιών και να τους κάνουν δώρο ένα πλήρως εξοπλισμένο φαρμακείο, ως ένδειξη αναγνώρισης της συνεισφοράς του Π.Κ. Σκοπέλου στη συλλογή και κυρίως στη μεταφορά των καπακιών.


Όπως είναι γνωστό η συλλογή και αποστολή για ανακύκλωση πλαστικών καπακιών είναι μια σπουδαία πρωτοβουλία αναπτύσουν εδώ και αρκετό καιρό ο Σύλλογος Τριτέκνων Μαγνησίας “Αργώ” και οι εδώ εκπρόσωποι του κυρίες Γουλιέλμου και Χαραλαμπίδου, οι οποίες συγκέντρωνουν πλαστικά καπάκια με την βοήθεια φορέων, μαθητών και κατοίκων του νησιού και τα μετέφερουν στον παραπάνω Σύλλογο.

ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ👇

Πλαστικά καπάκια | Μια σπουδαία πρωτοβουλία αποδίδει καρπούς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.