Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Τιμήθηκε η μνήμη του Αγίου Αρτεμίου στη Σκόπελο

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΜΕ 👉 ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Όπως κάθε χρόνο, την 20η Οκτωβρίου η Εκκλησία μας τιμά τη μνήμη του Αγίου μεγαλομάρτυρος Αρτεμίου, ο οποίος έχει ορισθεί και ως προστάτης της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στη Σκόπελο το βράδυ της Τετάρτης 19 Οκτωβρίου τελέστηκε πανηγυρικός Εσπερινός με αρτοκλασία και περιφορά Εικόνας του Αγίου και την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου Θεία Λειτουργία στην ομώνυμη εκκλησία της Οικογένειας Γαλατσάνου, με τον Παναγιώτη Γαλατσάνο να υποδέχεται τους προσκυνητές και να έχει φροντίσει την παραμικρή λεπτομέρεια.

Στον Πανηγυρικό Εσπερινό συλλειτούργησαν ο Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Κασσανδριανός μαζί με τον Πρεσβύτερο Ευάγγελο Κεχριώτη, ενώ στο αναλόγιο ήταν ο Ιωάννης Κασσανδριανός.

Ο Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Κασσανδριανός, στο κήρυγμά του, ανέπτυξε τον βίο του Αγίου Αρτεμίου και επεσήμανε την ανδρεία και την παρρησία της ομολογίας του Χριστού μπροστά στον αυτοκράτορα, χωρίς να φοβηθεί την στέρηση των αξιωμάτων και της ίδιας του της ζωής. 

Εκτός από τους πολλούς προσκυνητές που βρέθηκαν στον Άγιο Αρτέμιο για να τιμήσουν τη μνήμη του, το παρόν έδωσαν και στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Σκοπέλου με επικεφαλής τον προϊστάμενο κ. Δημ. Σουγλέρη.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.