Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

Διασώστες από τη Σκιάθο και τη Σκόπελο συμμετείχαν σε εκπαίδευση θαλάσσιας έρευνας - διάσωσης (SAR) και αεροδιάσωσης

Πραγματοποιήθηκε και φέτος, από τις 7 έως τις 9 Οκτωβρίου 2022 η εκπαίδευση θαλάσσιας έρευνας - διάσωσης (SAR) και αεροδιάσωσης, στην 111 Π.Μ. από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης σε συνεργασία με την Πολεμική Αεροπορία.

Ο στόχος της εκπαίδευσης αυτής είναι η ανάπτυξη και εκμάθηση διασωστικών τεχνικών, οι οποίες αφορούν τόσο την βελτιστοποίηση της διαχείρισης μίας θαλάσσιας έρευνας και διάσωσης σε συνεργασία με τα ιπτάμενα μέσα, όσο και την κοινή εκπαίδευση των πληρωμάτων της Πολεμικής Αεροπορίας με τους διασώστες της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

H Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Βορείων Σποράδων συμμετείχε με 5 διασώστες (δύο από Σκιάθο και τρεις από Σκόπελο). Τα μέλη έλαβαν μέρος σε διάφορες διαδικασίες έρευνας και διάσωσης και χρήση εξοπλισμού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.