Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

«Άνθρακες» τελικά η δωρεάν ξυλεία στη Σκόπελο!

Η χθεσινή «επείγουσα ανακοίνωση» του Δήμου Σκοπέλου με την οποία καλούνταν «όσοι πολίτες της Σκοπέλου θα ήθελαν, μπορούν να παίρνουν ΔΩΡΕΑΝ ξύλα...» μπορεί ίσως να χαρακτηριστεί βιαστική ή επιπόλαια, αφού αρκετοί δημότες μετά τη δημοσίευση της ανακοίνωσης έσπευσαν να προμηθευτούν ξύλα, αλλά βρήκαν μπρόστα τους το Δασαρχείο!

Το Δασαρχείο Σκοπέλου δηλώνει ανενημέρωτο για το σχετικό δελτίο Τύπου του Δήμου Σκοπέλου και κατόπιν αυτού σήμερα εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση «περί της δωρεάν διάθεσης προϊόντων υλοτομίας» βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

«Από το Δασαρχείο Σκοπέλου ανακοινώνεται ότι:

Δεν υφίσταται δωρεάν διάθεση των προϊόντων υλοτομίας από τον καθαρισμό του δικτύου μεσαίας τάσης από τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ από την περιοχή του «Πετράκι» μέχρι τη «Γλώσσα» καθότι οι εκτάσεις στις οποίες προβλέπεται ο ανωτέρω καθαρισμός αποτελούν διακατεχόμενα δάση και σύμφωνα με τις αριθ.πρωτ.270863/21-12-2021 (ΑΔΑ:ΩΛΩ4ΟΡ10-9ΛΘ) και τις αριθ.πρωτ.6034/13-1-2022 (ΑΔΑ:Ω38ΗΟΡ10-9ΧΚ) Αποφάσεις Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας τα δασικά προϊόντα διατίθενται από τους ιδιοκτήτες σύμφωνα με την ισχύουσα νόμιμη διαδικασία.

Ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος

του Δασαρχείου Σκοπέλου 

Αθανάσιος Παπαγιάννης

Δασολόγος με Α΄ βαθμό»

ΣΧΕΤΙΚΑ [ΚΛΙΚ]

«Έγκριση υλοτομίας»

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΔΜΗΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.