Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Διαφημιστείτε με μικρό κόστος στο γήπεδο του beach volley

Μπήκαμε στο καλοκαίρι και το αγαπημένο και δημοφιλές άθλημα της εποχής, το beach volley, αναμένεται να μας χαρίσει ευχάριστες και ενδιαφέρουσες στιγμές στην παραλία Σκοπέλου.

Μετά την επιτυχημένη περυσινή σεζόν κατά την οποία έγιναν αγώνες και φιλοξενήθηκαν αθλητές και αθλήτριες που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον πολλών φιλάθλων με τις συναρπαστικές μάχες που έδωσαν κάτω από τον καυτό ήλιο και τις βουτιές στην άμμο, το γήπεδο στην παραλία είναι έτοιμο και σε λίγο θα απολαύσουμε και πάλι υπέροχα ζευγάρια και συναρπαστικά τάι μπρέηκ.

Η Διοίκηση του Α.Ο. Σκοπέλου ενημερώνει τους επιχειρηματίες του νησιού ότι μπορούν να διαφημιστούν με banner στο γήπεδο με πολύ μικρό κόστος και με εξασφαλισμένη προβολή, αφού το γήπεδο αναμένεται να γίνει σημείο αναφοράς αυτό το καλοκαίρι.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κ. Λευτέρη Γιαννακόπουλο, στο τηλ. 24240 22705

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.