Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Σκιάθος: Ευπρεπισμός του ανοιχτού θεάτρου "Μπούρτζι"

Με πρωτοβουλία της Ένωσης Γονέων Σκιάθου και του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Σκιάθος» ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ευπρεπισμού του ανοιχτού θεάτρου "Μπούρτζι" του Δήμου Σκιάθου.
Μετά τη σχετική άδεια που έλαβαν από τον Δήμο, η Ένωση και ο Σύλλογος, και με την καθοδήγηση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, συντηρήθηκαν και βάφτηκαν τα 400 καθίσματα και η σκηνή του ανοιχτού θεάτρου, όπως και οι είσοδοι του ιστορικού κτηρίου του πολιτιστικού κέντρου που περιβάλλουν το θέατρο.

Η Ένωση Γονέων Σκιάθου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Η Σκιάθος", ευχαριστούν θερμά την εταιρεία "Τσιτσώνη ΟΕ" η οποία διέθεσε όλα τα υλικά που απαιτήθηκαν για την συντήρηση και το βάψιμο του θεάτρου, τον κ. Τσιότρα του avanti radio για την αποτελεσματική ενεργοποίηση του στην εξεύρεση χορηγιών, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και ιδιαίτερα τον Διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκίαθου κ.Λιακόπουλου, για τη συμβολή του στον καθαρισμό του...
ανοιχτού θεάτρου, τον Διευθυντή του Λυκείου κ. Τζαβαλιά, για την υποστήριξη της δράσης με τη συμμετοχή των μαθητών, την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και ιδιαίτερα την προϊσταμένη κα Άννη για τη συνεργασία και την υποστήριξη με την διάθεση των υπαλλήλων της Υπηρεσίας για την ολοκήρωση των εργασιών.

Η δράση αποτέλεσμα της συνεργασίας της Ένωσης, του Συλλόγου και του Δήμου, δεν μπορεί παρά να είναι δείκτης ευαισθητοποιημένης κοινωνίας που συμπράττει σε μία κοινή προσπάθεια ευπρεπισμού ενός ιστορικού τόπου της Σκιάθου, συνώνυμο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του νησιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.