Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Ο Α.Ο. Σκοπέλου ευχαριστεί την Hellenic Seaways

Κλείνοντας μια επιτυχημένη αθλητική περίοδο και έπειτα από την πρόσφατη απολογιστική Γενική Συνέλευση που έγινε το Σάββατο 31 Μαΐου, νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια την εταιρία HELLENIC SEAWAYS, για την γενναιόδωρη έκπτωση του 40% που δόθηκε και φέτος σε όλα τα τμήματα του σωματείου μας (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, ακαδημίες κ.τ.λ).

Με την δική της χορηγία , καταφέραμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας και να κλείσουμε την χρονιά με ελπίδες για το μέλλον. Η στήριξη της εταιρίας όλα αυτά τα χρόνια, είναι μέρος των προσπαθειών και του αγώνα που κάνουμε για να κρατήσουμε τους νέους του νησιού μας κοντά στον αθλητισμό. Δίχως αυτή την βοήθεια, ίσως να μην καταφέρναμε ό,τι με κόπο έχουμε πετύχει όλα αυτά τα χρόνια.

Στόχος μας είναι να κρατήσουμε και να διευρύνουμε τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου μας. Να δώσουμε κίνητρα στους νέους και να τους κρατήσουμε μακριά απ' ο,τιδήποτε μπορεί να τους οδηγήσει σε άσχημα μονοπάτια. Θέλουμε να πιστεύουμε πως θα συνεχιστεί η συμπαράσταση της  HELLENIC SEAWAYS και τα επόμενα χρόνια μιας και αποτελεί σημαντική βοήθεια για την εύρυθμη συνέχιση της ύπαρξης του σωματείου μας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.