Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Σκόπελος / Στην κατάψυξη και με σοβαρά προβλήματα

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΣΚΟΠΩΣ, 
ΓΙΑ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ SELFIES ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ, ΚΑΦΕ ΚΛΠ. 
ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ 
ΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ
Παντός καιρού!
Συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα η χιονόπτωση στη Σκόπελο, που έχει διάρκεια πάνω από 24 ώρες, με συνέπεια το νησί να βρίσκεται κυριολεκτικά στην κατάψυξη και να υπάρχει πλήρης αδυναμία στις μετακινήσεις πεζών και οχημάτων, η πρόσβαση στο Κέντρο Υγείας να είναι ιδιαίτερα δύσκολη και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σκοπέλου να μην μπορεί να κινήσει τα οχήματά του και να συνδράμει τους πολίτες.

Η αντιδήμαρχος Μάχη Κλωνάρη και ο προϊστάμενος του Π.Κ. Σκοπέλου Ευάγγελος Καραμήντζας παρακαλούν οι δημότες να μην μετακινούνται ασκόπως, ιδιαίτερα οι οδηγοί, γιατί όποιο αυτοκίνητο μένει στα χιόνια δημιουργεί μεγάλα προβλήματα και κοστίζει ώρες… Οι βόλτες αναψυχής στα χιόνια για selfies και επικίνδυνες είναι και προβλήματα δημιουργούν σε οχήματα που πρέπει να μετακινηθούν για σοβαρό λόγο.

• Μηχανήματα επιχειρούν μετά δυσκολίας προκειμένου να κρατήσουν ανοικτούς τους δρόμους.

• Το πλοίο “Πρωτέας” δεν θα πραγματοποιήσει σήμερα δρομολόγιο, ενώ χθες το βράδυ που έπιασε στον Αγνώντα επικρατούσε χιονοθύελλα και χρειάστηκε 3ωρη επιχείρηση του Π.Κ. Σκοπέλου για να μεταφέρει με ασφάλεια δέκα επιβάτες στη Σκόπελο.

Δεν θα λειτουργήσουν Δευτέρα και Τρίτη τα σχολεία στη Σκόπελο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.