Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Μια υπέροχη εκδήλωση του κατηχητικού του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Σκοπέλου

Με εορταστική ατμόσφαιρα, ποιήματα, τραγούδια και όμορφη μουσική έγινε η γιορτή του κατώτερου κατηχητικού του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Σκοπέλου. Οι μικροί μαθητές παρουσίασαν μια όμορφη, γεμάτη μελωδίες και νοήματα εκδήλωση, την οποία είχε επιμεληθεί ο π. Χρήστος Λιθαδιώτης και δικαίως απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα από όσους βρέθηκαν εκεί και τίμησαν με την παρουσία τους, την υπέροχη δουλειά τους.

Μετά την λήξη έγινε κλήρωση και μία τυχερή μαθήτρια κέρδισε ένα χρηματικό ποσό,  και προσφέρθηκαν δώρα σε όλα τα παιδιά,  μια κίνηση με την οποία ο π. Χρήστος Λιθαδιώτης θέλησε να πει “ευχαριστώ” στα παιδιά, που με την παρουσία τους δίνουν την ελπίδα ότι κάτι καλύτερο έρχεται.

Στο τέλος προσφέρθηκαν κεράσματα για όλους τους παρευρισκόμενους και πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας, εν μέσω ευχών.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.