Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Εκδήλωση Αγάπης για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σκιάθου

Μεγάλη μουσική βραδιά αγάπης με σκοπό να ενισχυθούν οι σκοποί και οι δραστηριότητες του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Σκιάθου διοργανώνεται την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου - Λυκείου Σκιάθου.

Για τη συγκεκριμένη βραδιά έχει προγραμματιστεί να μεταφερθεί στο νησί της Σκιάθου ο μεγαλύτερος κουμπαράς Αγάπης με κύριο σκοπό τα έσοδα να δοθούν εξ ολοκλήρου για την ενίσχυση των περαιτέρω δραστηριοτήτων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Σκιάθου.

Τη μουσική βραδιά θα πλαισιώσει ο γνωστός ερμηνευτής και πιανίστας Γιώργος Μπελίρης που αντιμετωπίζει πρόβλημα όρασης, αλλά με μεγάλα ψυχικά αποθέματα ολοκλήρωσε τις σπουδές του στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, στην Indianapolis όπου παρακολούθησε για δύο χρόνια το ειδικό λύκειο  για παιδιά με μειωμένη όραση ή τύφλωση, ενώ είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής  του Α.Π.Θ. Σήμερα δεν ασκεί την δικηγορία, αλλά είναι διορισμένος δικηγόρος  στο Πρωτοδικείο Βόλου.



Δίπλα του αγαπημένα σύγχρονα τραγούδια θα ερμηνεύσει η Κυριακή Δαμάσκου η οποία για πρώτη φορά θα συμμετάσχει σε μια ανάλογη του ύφους εκδήλωση αφού έως σήμερα έχει ασχοληθεί μόνο ερασιτεχνικά με το τραγούδι ενώ είναι μέλος της Παραδοσιακής Χορωδίας του Συλλόγου Γυναικών Σκιάθου.

Μαζί τους θα είναι η Παιδική Χορωδία Φ.Ω.Σ του 1ου Δημοτικού Σχολείου και τα παιδιά του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου

Τη βραδιά θα πλαισιώσουν οι μουσικοί Βαγγέλης Αλεξίου στην κιθάρα και στο μπουζούκι ο Ευάγγελος Παναγιώτου, ενώ θα την παρουσιάσει η Κλεοπάτρα Φωτοπούλου

Η είσοδος είναι Ελεύθερη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.