Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Σκόπελος / Έγινε και αυτό: Κόλλησε στα αβαθή του λιμανιού το "Μυρτιδιώτισσα"! (video και φωτογραφίες)

15:57 / Τέλος καλό! 
Ξεκόλλησε και δένει στο λιμάνι. 
Μήπως φταίνε και λίγο τα λιμάνια μας;
Φέτος στη Σκόπελο όλα μπορούν να συμβούν! Στις 15.05 το "Μυρτιδιώτισσα" προσπάθησε να μπει στο λιμάνι της Σκοπέλου, αλλά όπως φάνηκε από ψηλά πήρε ανοιχτά τη στροφή με αποτέλεσμα να κολλήσει στην άμμο!

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Προσάραξε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, σε αμμώδη αβαθή έξωθεν του λιμένα ν. Σκοπέλου, το Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο «ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ» Ν. Π. 9465, κατά τη διαδικασία εισόδου του στο λιμάνι.

Το πλοίο εκτελούσε προγραμματισμένο κυκλικό δρομολόγιο από Αγ. Κωνσταντίνο για Σκιάθο – Σκόπελο και Αλόννησο με τρεις επιβάτες. Ανωτέρω πλοίο αποκολλήθηκε με ίδιες δυνάμεις και κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμάνι της Σκοπέλου αποβιβάζοντας τους επιβάτες.

Από την προσάραξη δεν υπήρξε τραυματισμός, ούτε παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ από τη Λιμενική Αρχή Σκοπέλου απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.