Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Ο Δήμαρχος Σκοπέλου ευχαριστεί τη VODAFONE Ελλάδας

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της VODAFONE ΕΛΛΑΔΑΣ, κ. Χάρη Μπρουμίδη, απέστειλε ο Δήμαρχος Σκοπέλου Χρήστος Βασιλούδης, για τη διάθεση μηχανήματος που συμμετείχε στις επιχειρήσεις για την αποκατάσταση των προβλημάτων από την έντονη χιονοθύελλα που έπληξε το νησί.

Στην  επιστολή, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο για «την πολύτιμη βοήθεια που παρείχατε  και το έκδηλο ενδιαφέρον που επιδείξατε όσον αφορά  στην αντιμετώπιση των συνεπειών της σφοδρής χιονόπτωσης στο νησί μας,  με τη διάθεση του προηγμένης τεχνολογίας μηχανήματος της Εταιρείας σας για  τη διάνοιξη δρόμων και τον απεγκλωβισμό ατόμων».

Καταλήγοντας, σημειώνει ότι ήταν ακόμα μια απόδειξη της κοινωνικής προσφοράς της VODAFONE ΕΛΛΑΔΑΣ, που πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.