Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Η μνημόνευση, η μνήμη ή αιωνία μας η μνήμη!

Υποσχέσεις του...
ελικοπτέρου!
Ο Δήμαρχος Σκοπέλου Χρήστος Βασιλούδης αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια, όλους όσους συνέδραμαν -και οι περισσότεροι το άξιζαν πραγματικά- για την αντιμετώπιση της σφοδρής χιονόπτωσης.

Η τελευταία παράγραφος όμως, του ειλικρινούς κατά τα άλλα ευχαριστήριου, όπου "μνημονεύει" κυβερνητικά στελέχη, μας θυμίζει δημόσιες σχέσεις, που ίσως είναι απαραίτητες για έναν Δήμο, αλλά ταυτόχρονα ξύνουν τις πληγές μιας άλλης “θεομηνίας”, αυτής του Σεπτεμβρίου του 2015, που πάλι πέταξαν ελικόπτερα με κυβερνητικά στελέχη -εκείνη τη φορά και με τον πρωθυπουργό- για να μας δείξουν την “άμεση ανταπόκριση” και να μας υποσχεθούν “αμέριστη βοήθεια”(!). Από τότε πέρασαν 16 ολόκληροι μήνες και οι επαγγελματίες, που είδαν τις περιουσίες τους να χάνονται, χωρίς δική τους ευθύνη, δεν πήραν ούτε 1 ευρώ αποζημίωση, τα περισσότερα έργα δεν έγιναν, για τα αντιπλημμυρικά δε, ούτε λόγος…

Γράφει λοιπόν στην τελευταία του παράγραφο, το ευχαριστήριο του Δημάρχου:
“Αξίζει εξαιρετικής  μνημόνευσης η αμεσότατη ανταπόκριση στο αίτημά μας για χρηματοδότηση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Πάνου Σκουρλέτη, που μαζί με την Υφυπουργό Οικονομικών και συντοπίτισσα κα Κατερίνα Παπανάτσιου επισκέφθηκαν το νησί μας και δεσμεύτηκαν για την αμέριστη βοήθειά τους και τη χορήγηση όλων των απαιτούμενων κονδυλίων.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.