Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Ο Α.Ο. Σκιάθου απέκτησε τον Ρολάντ Κεμάλλι

Ο Α.Ο Σκιάθου  ανακοίνωσε την επίτευξη της συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Ρολάντ Κεμάλλι, που την περσινή σεζόν αγωνιζόταν με την φανέλα της ΠΑΕ Καλαμάτα στο πρωτάθλημα της Γ ’Εθνικής Κατηγορίας.
Είναι γεννημένος στις 1/12/90, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Νίκης Βόλου, ενώ έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Νέους Αθλητές Νίκης, Άρη Μελισσατίκων, Γ.Σ Αλμυρού, Α.Σ Ρήγας Φεραίος, ΠΑΕ Νίκη Βόλου και ΠΑΕ Καλαμάτα.

Τη φετινή σεζόν λόγω δουλειάς βρισκόταν στην Αγγλία όπου προπονούνταν και αγωνίζονταν σε ομάδα του Λονδίνου.

Ο πρόεδρος του Α.Ο Σκιάθου Γιώργος Μιτζέλος, έχοντας υπόψη την επιστροφή του στην Ελλάδα λόγω των σπουδών του, με μεθοδικές κινήσεις και προσωπικές συζητήσεις, ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, που θα ενισχύσει τον σύλλογο για περίπου 2 μήνες. Το ντεμπούτο του με την φανέλα του Α.Ο Σκιάθου αναμένεται να γίνει στο εξ αναβολής παιχνίδι με τον Άρη Μελισσατίκων την ερχόμενη εβδομάδα.

Η διοίκηση του Α.Ο Σκιάθου, το προπονητικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι τον καλωσορίζουν και του εύχονται υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα του συλλόγου.

Επίσης, η διοίκηση του Α.Ο Σκιάθου βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε ομάδα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και η επίτευξη της συμφωνίας είναι θέμα ωρών, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθούν ακόμη δύο μεταγραφές που έχουν ήδη ολοκληρωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.