Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

97 mm βροχής στη Γλώσσα Σκοπέλου | Υποχωρεί η "Νεφέλη"

Την Πέμπτη 28/06 τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν κυρίως στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά, τη Θεσσαλία, το Ιόνιο, και το Ανατολικό Αιγαίο, ενώ σταδιακά και μέχρι το βράδυ θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Στο νομό Αττικής και την πόλη της Αθήνας αναμένονται βροχοπτώσεις που όμως δεν θα είναι πολύ ισχυρές, ενώ στον νομό και την πόλη της Θεσσαλονίκης τα φαινόμενα θα είναι πιθανώς ισχυρά. Στο χάρτη που ακολουθεί φαίνονται τα αναμενόμενα ύψη βροχής από τις πρώτες ώρες έως και το μεσημέρι της Πέμπτης 28/06.

Ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση την Παρασκευή 29/06, οπότε αναμένονται τοπικές βροχές και λίγες σποραδικές καταιγίδες κατά τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν και μόνο στο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο, κυρίως στα ηπειρωτικά.

www.meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.