Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Το "Τατουάζ" για "γαμήλια" γυρίσματα στη Σκόπελο!

Οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης δραματικής σειράς "Τατουάζ" ταξίδεψαν στην καταπράσινη Σκόπελο, όπου θα πραγματοποιήσουν "γαμήλια" γυρίσματα στον Άη Γιάννη στο Καστρί, στα βήματα του Μάμμα Μία...

Στο νησί τους υποδέχτηκε η Αντιδήμαρχος, Μάχη Κλωνάρη, η οποία τους ευχαρίστησε που επέλεξαν να προβάλουν τη Σκόπελο και το πανέμορφο εκκλησάκι του Άη Γιάννη στο Καστρί, σήμα κατατεθέν του νησιού, τόσο για την ιστορία όσο και για το ιδανικό τοπίο που προσφέρει στους επισκέπτες του και ειδικά στους μελλόνυμφους.

Η κα Κλωνάρη τους διαβεβαίωσε ότι όσο παραμείνουν στη Σκόπελο θα έχουν τη μεγαλύτερη δυνατή βοήθεια από τη δημοτική αρχή, για τους σκοπούς της σειράς, ενώ τους ευχήθηκε να ευχαριστηθούν στο μέγιστο τη φιλοξενία και τις ομορφιές του νησιού.

Στη φωτογραφία η Αντιδήμαρχος Σκοπέλου, Μάχη Κλωνάρη, με τους πρωταγωνιστές του "Τατουάζ", Εβελίνα Παπούλια, Χρύσα Παππά, Μιχάλη Λεβεντογιάννη.

* Το Τατουάζ προβάλλεται Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη (21.50) από τη συχνότητα του Alpha.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.