Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Παιδικοί σταθμοί 2018 - 2019: Οδηγίες από την ΕΕΤΑΑ για να συμπληρώσετε την αίτηση

Αναλυτικές οδηγίες εξέδωσε η ΕΕΤΑΑ για τις αιτήσεις στους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2018 - 2019. Οι αιτήσεις ξεκίνησαν και γίνονται στο σύνδεσμο paidikoi.eetaa.gr
Η αίτηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά στον ιστότοπο της ΕΕΤΑΑ www.eetaa.gr ή στο paidikoi.eetaa.gr. Για την πρόσβαση στην εφαρμογή, απαιτείται πιστοποίηση των στοιχείων της αιτούσας, μέσω του συστήματος TAXIS της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ). Ως εκ τούτου, η αιτούσα θα πρέπει να γνωρίζει τους προσωπικούς της κωδικούς TAXISNET (Username, Password). (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Σε περίπτωση κοινής δήλωσης με τον σύζυγο/σύντροφο, και μόνον εφόσον η αιτούσα δεν απέκτησε τους δικούς της κωδικούς πρόσβασης TAXISNET θα δύναται η διαπίστευση στην ΑΑΔΕ να γίνει με τους κωδικούς TAXISNET του συζύγου/συντρόφου.

Σε κάθε περίπτωση η αιτούσα θα πρέπει να γνωρίζει τον προσωπικό της ΑΦΜ και ΑΜΚΑ, τον ΑΦΜ και ΑΜΚΑ του συζύγου/συντρόφου (όπου απαιτείται) καθώς και τον ΑΜΚΑ των παιδιών, για τα οποία θα υποβάλει την ηλεκτρονική αίτηση.

Αίτηση από άνδρα γίνεται δεκτή μόνο στις περιπτώσεις που είναι:
α) χήρος ή
β) κάτοχος δικαστικής απόφασης επιμέλειας/συμπαράστασης παιδιού ή Ατόμου με Αναπηρία (ΑΜΕΑ)
Η αιτούσα αφού υποβάλει ηλεκτρονικά την αίτηση, αποστέλει στην ΕΕΤΑΑ:
α) την εκτύπωση της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής, με πρωτότυπη υπογραφή και
β) τα απαιτούμενα δικαιολογητικά συμμετοχής.
Παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε συρραπτικά ή συνδετήρες στα δικαιολογητικά.
Αναλυτικές πληροφορίες στην ΚΥΑ 61054 (ΦΕΚ Β'2128/8-6-2018) και στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος υπ. αρ. πρωτ. 5180/14.6.2018 στον ιστότοπο της ΕΕΤΑΑ www.eetaa.gr ή στο paidikoi.eetaa.gr.

Σε οποιοδήποτε πρόβλημα, μπορείτε να στείλετε email στη διεύθυνση: 2018enarmonisi@eetaa.gr
δείτε ΕΔΩ αναλυτικές οδηγίες βημα βήμα για την αίτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.