Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Οριοθέτηση της νάρκης που βρέθηκε στο Λουτράκι από το Α' Λιμενικό Τμήμα Σκοπέλου


Άνδρες του Α΄Λιμενικού Τμήματος Σκοπέλου με την συνδρομή μελών πληρώματος της ΤΠΚ "ΜΥΚΟΝΙΟΣ" η οποία βρίσκεται στο Λιμένα Σκοπέλου από την Παρασκευή 8 Ιουνίου, προέβησαν στην οριοθέτηση - σήμανση με πλωτούς σημαντήρες του πυρομαχικού, το οποίο είχε βρεθεί στην παραλία Λουτρακίου Γλώσσας Σκοπέλου σε απόσταση περίπου πενήντα μέτρων από την ακτή και σε βάθος 2,5 μέτρων. Πρόκειται για κυλινδρική νάρκη του Β΄ παγκοσμίου πολέμου.

Εντός της οριοθετημένης περιοχής απαγορεύονται όλες οι θαλάσσιες δραστηριότητες (κολύμβηση, κατάδυση, αγκυροβολία κ.τ.λ.).

Η ΤΠΚ "ΜΥΚΟΝΙΟΣ" βρίσκεται στη Σκόπελο στο πλαίσιο εορταστικών εκδηλώσεων υπό τον τίτλο «Μέγα το της Θαλάσσης Κράτος». Σήμερα Σάββατο 9 Ιουνίου 2018 θα πραγματοποιηθεί κατάθεση στεφάνου και επισκεπτήριο για το κοινό.


Περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις διαβάστε εδώ: Το ΤΠΚ Μυκόνιος στο λιμάνι της Σκοπέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.