Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Το ΤΠΚ Μυκόνιος στο λιμάνι της Σκοπέλου

Η πλούσια ναυτική παράδοση και η ιστορία των Ελλήνων αναδεικνύει τον άρρηκτο δεσμό τους με το υγρό στοιχείο. Το Πολεμικό Ναυτικό, πάντα ισχυρό και με υψηλή ετοιμότητα, επιχειρεί για την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων, τόσο εντός των ελληνικών θαλασσών όσο και μακράν αυτών, όπου και όταν απαιτηθεί.

Στο πλαίσιο αυτό ο λιμένας Σκοπέλου, επιλέχθηκε -όπως και πέρσι (κλικ)- να συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις υπό τον τίτλο «Μέγα το της Θαλάσσης Κράτος», μετά το πέρας της άσκησης «Καταιγίς 2018».

Το ΤΠΚ Μυκόνιος έχει καταπλεύσει ήδη στο λιμάνι της Σκοπέλου και αύριο, Σάββατο 09 Ιουνίου 2018, θα λάβουν χώρα τα ακόλουθα:


Α. 10.00 π.μ. Κατάθεση στεφάνου από τον Κυβερνήτη του Π. Πλοίου, στο μνημείο του Αφανή Ναύτη στο Παλιό Λιμάνι Σκοπέλου.

Β. Επισκεπτήριο για το κοινό επί του Π.Π. που έχει καταπλεύσει, από 12.00 έως 20.00. Με ιδιαίτερη χαρά αναμένουμε/επιθυμούμε την παρουσία μαθητών από σχολεία της περιοχής, ιδιαίτερα από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.