Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Ευχαριστήρια επιστολή του Προϊστάμενου Π.Κ. Σκοπέλου, Ευάγγελου Κ. Καραμήντζα

Η οικονομική κρίση επιφέρει σοβαρές επιπτώσεις σε σχεδόν όλους τους τομείς της οικονομίας  αλλά και της ψυχοκοινωνικής υγείας των ανθρώπων. Ο κοινωνικός ιστός σε πολλές περιπτώσεις χάνει τη συνοχή του και απαιτείται ενσυνείδητη και συλλογική προσπάθεια για την  ανακούφιση του. Η οικονομική αδυναμία του κρατικού μηχανισμού να στηρίξει τις Δημόσιες Υπηρεσίες στο έργο τους, έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος η προσφορά - των Υπηρεσιών -προς το κοινό καλό να μην έχει τα απαιτούμενα ποιοτικά χαρακτηριστικά που θα έπρεπε.

Το Π.Κ Σκοπέλου σαν κομμάτι του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος έχει βρεθεί αντιμέτωπο από την αρχή της οικονομικής κρίσης με τα παραπάνω προβλήματα. Στο διάστημα μέχρι σήμερα όμως με τις ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό και μέσα συνεχώς να αυξάνονται και μια κατάσταση συνεχώς να επιδεινώνεται, καταφέραμε καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια, εμείς οι Πυροσβέστες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου της Σκοπέλου, εφαρμόζοντας καθημερινά την πείρα μας, τις γνώσεις μας, την τεχνική εφαρμογής του αντιπυρικού σχεδιασμού αλλά και την ψυχή μας αόκνως και πάντα με το παραπάνω, να κρατήσουμε αλώβητο το πανέμορφο δάσος της Σκοπέλου και να υπηρετήσουμε - όπως το καθήκον μας επιτάσσει - τον Έλληνα πολίτη διασφαλίζοντας την ζωή και την περιουσία του. Κρινόμαστε για το έργο μας και το αποτέλεσμα της δουλειάς μας από την τοπική κοινωνία  αλλά και την Ελληνική κοινωνία στο σύνολό της.

Στην προσπάθειά μας αυτή συμπαραστάτες μας είναι οι τοπικοί φορείς ο Δήμος Σκοπέλου, το Κ.Α.Π.Η Σκοπέλου αλλά και ιδιωτικές εταιρείες και ιδιώτες Επιχειρηματίες ακόμη και απλοί πολίτες, όπου με ευγενικές χορηγίες προσφέρουν λίγο από τον πολύτιμο χρόνο τους ή χρήματα «από αυτά που δεν έχουν» για να γίνουν ελαστικά για τα Πυροσβεστικά οχήματα, συσσωρευτές (μπαταρίες), εργασία αποκατάστασης βλαβών, καύσιμα για την κίνηση των οχημάτων μας  και πολλά άλλα.

Από τη θέση του προϊσταμένου Π.Κ Σκοπέλου αισθάνομαι βαθύτατα την ανάγκη να ευχαριστήσω για την ευγενική του χορηγία στο Κλιμάκιό μας τον κύριο Καραμεσίνη Χάρη ιδιοκτήτη της εταιρείας «Liberty Construction»  όπου δραστηριοποιείται στον Ξενοδοχειακό τομέα, για τη δωρεά πέντε (5) ελαστικών βαρέως τύπου, για τις ανάγκες εξοπλισμού του μοναδικού οχήματος μεταφοράς προσωπικού και μέσων που διαθέτει το Κλιμάκιό μας και που λόγω φθοράς των ελαστικών ήταν ακινητοποιημένο. Αυτή του η χειρονομία αλλά και οι μεταξύ μας  συνομιλίες μου ενίσχυσαν την πεποίθηση ότι ο ίδιος  και η σύζυγός του τρέφουν αισθήματα εκτίμησης προς την Υπηρεσία μας και το Πυροσβεστικό Σώμα και ότι είναι άνθρωποι με μεγάλη ευαισθησία για τον συνάνθρωπο, την φύση και την πυροσβεστική προσφορά γενικότερα. Σε κάθε μας συνομιλία επανειλημμένα δηλώνει αρωγός στον αγώνα μας και τη διάθεσή του να υποστηρίξει το έργο μας με όποιο μέσο διαθέτει όταν του ζητηθεί.  Διαβεβαιώνουμε ότι η προσφορά αυτή - που αποτελεί πολύτιμη αρωγή στο έργο μας - θα μας συντροφεύει στην αποστολή μας , θα μας βοηθά στην εκπλήρωσή της και θα δυναμώνει τον αγώνα μας. 

Επίσης ευχαριστώ τον Πρόεδρο του Κ.Α.Π.Η Σκοπέλου Κύριο Χρυσοφό Χρήστο ο οποίος για μία ακόμη φορά ανταποκρίθηκε στο αίτημα που υποβάλαμε για κάλυψη των αναγκών σε βενζίνη (70 λίτρα) του Κλιμακίου μας, λόγω αδυναμίας προμήθειας αυτών από το ελεύθερο εμπόριο και απαγορευτικού μεταφοράς με πλωτά μέσα από την Διοίκηση του Βόλου. Ο πρόεδρος και τα μέλη του Κ.Α.Π.Η Σκοπέλου τόσο με την περσινή δωρεά ελαστικών για τα οχήματά μας όσο και φέτος αποτελούν βασικό συμπαραστάτη στο δύσκολο έργο μας και αποδεικνύουν έμπρακτα πως η προσφορά και το αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης είναι αξίες που είναι ριζωμένες στους ανθρώπους που μόχθησαν στη ζωή και που πέρα από κάθε ηλικία προσφέρεται απλόχερα όπου και όταν χρειαστεί. Τους ευχαριστούμε ειλικρινά.

- Ο Προϊστάμενος Π.Κ. Σκοπέλου,
Ευάγγελος Κ. Καραμήντζας
Επιπυραγός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.