Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Ενημέρωση-παρουσίαση στα πλαίσια της Θεματικής Εβδομάδας του Γυμνασίου Αλοννήσου


Το Κέντρο Κοινότητας σε συνεργασία με το Γυμνάσιο Αλοννήσου, κατόπιν πρόσκλησης που έλαβε από τη Διεύθυνση του Γυμνασίου Αλοννήσου, πραγματοποίησε ενημέρωση-παρουσίαση στις 16 και στις 18 Μαΐου 2018 στα πλαίσια της Θεματικής Εβδομάδας.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε σε δύο φάσεις. Κατά την πρώτη φάση η ψυχολόγος του Κέντρου Κοινότητας, Βασιλική Σταλιά, πραγματοποίησε ενημέρωση στους μαθητές του γυμνασίου για θέματα που αφορούν τις Εξαρτήσεις. Η παρουσίαση έλαβε χώρα στις 16 Μαΐου στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Αλοννήσου στις 9 π.μ.

Κατά τη δεύτερη φάση η κοινωνική λειτουργός και συντονίστρια του Κέντρου Κοινότητας, Τσανικίδου Ευσταθία, πραγματοποίησε ενημέρωση-παρουσίαση στους μαθητές του γυμνασίου για τις Έμφυλες Ταυτότητες, τα Δικαιώματα των Γυναικών και τα Δικαιώματα των Παιδιών. Έπειτα ακολούθησε συμπληρωματική παρουσίαση... για τις Εξαρτήσεις, από την ψυχολόγο του Κέντρου Κοινότητας και από τον αγροτικό ιατρό, Γεώργιο Βαλάκο του Περιφερειακού Ιατρείου Αλοννήσου «ΥΠΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΕΔΥ-ΚΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ».

Η παρουσίαση έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Αλοννήσου στις 18 Μαΐου και ώρα 9 π.μ.

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αλοννήσου, ευαισθητοποιημένο σε θέματα που αφορούν τη σχολική κοινότητα του Δήμου, στοχεύει στη συστηματικότερη μαθητών και εκπαιδευτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.