Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Γενέθλια και αποχαιρετιστήριο γεύμα στο La Tana για τους πρωταγωνιστές του "Τατουάζ"!


Οι πρωταγωνιστές του "Τατουάζ", Εβελίνα Παπούλια, Χρύσα Παππά και Μιχάλης Λεβεντογιάννης, αφού ολοκλήρωσαν τα γυρίσματα της σειράς στη Σκόπελο, βρέθηκαν στην πιτσαρία La Tana, όπου εκεί τους υποδέχτηκε για να τους αποχαιρετίσει, η Αντιδήμαρχος Μάχη Κλωνάρη.

Η κα Κλωνάρη τους ευχαρίστησε θερμά που επέλεξαν τη Σκόπελο, αναμένοντας με ανυπομονησία τα τηλεοπτικά επεισόδια με φόντο το εκκλησάκι του Άη Γιάννη στο Καστρί.

Η βραδιά, εκτός από βραδιά αποχαιρετισμού, ήταν επίσης και εορταστική, καθώς η Χρύσα Παππά είχε γενέθλια, τα οποία γιόρτασε στη δροσερή αυλή του La Tana, φεύγοντας με τις καλύτερες εντυπώσεις από το φαγητό και την ατμόσφαιρα του μαγαζιού.


Και οι τρεις ηθοποιοί της σειράς κράτησαν τις καλύτερες αναμνήσεις από τη Σκόπελο, με την Εβελίνα Παπούλια να δηλώνει ενθουσιασμένη από το νησί και την ζεστή φιλοξενία.

* Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς σε λίγο καιρό από τη συχνότητα του Alpha (κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη στις 21.50)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.