Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Σκιάθος Ενωμένη: Είμαστε τον τελευταίο καιρό θεατές αδίστακτων πολιτικών του δημάρχου που καταγγέλλει τα πάντα...

Το να πιστεύεις στον εαυτό σου είναι θεμιτό. Το να θες όμως να γίνεται το δικό σου χωρίς να υπολογίζεις τις συνέπειες της αλαζονείας σου σε βάρος ενός ολόκληρου νησιού είναι αθέμιτο. Θεμιτό είναι επίσης το να πυροβολείς τα πόδια σου. Αθέμιτο όμως είναι να πυροβολείς τα πόδια των άλλων για να αναδειχτείς ικανοποιώντας το εγώ σου. Είμαστε τον τελευταίο καιρό θεατές αδίστακτων πολιτικών του δημάρχου που καταγγέλλει τα πάντα, επειδή δεν έγινε το δικό του, έτοιμος να αφήσει το νησί χωρίς λεωφορεία. Δεν σκέφτεται ούτε την οικονομία του νησιού, τις επιχειρήσεις που θα πληγούν, ούτε την εξυπηρέτηση κατοίκων και τουριστών.

Ενημερωθήκαμε για το έγγραφο της αποκεντρωμένης που προκλήθηκε από αιτήσεις, αναφορές - καταγγελίες αυτού που θέλει να κατασπαταλήσει τα εκατομμύρια που βρήκε στα ταμεία του Δήμου Σκιάθου.

Θέλει να ενισχύσει το στρατό του με 22 δημοτικούς υπαλλήλους με την λειτουργία  από τον ίδιο της μικροσυγκοινωνίας.

Προϋπολόγισε γι’ αυτό: ΕΣΟΔΑ  300 χιλιάδες ευρώ και ΕΞΟΔΑ 615 χιλιάδες
Ποιος άνθρωπος που έχει έστω και λίγο ασχοληθεί με το επιχειρείν θα ξεκινούσε μια τέτοια δραστηριότητα; ΟΥΔΕΙΣ!

Εμείς ώριμα και ψύχραιμα θα συνεχίζουμε τις προσπάθειες ώστε να περάσει η αρμοδιότητα της μικροσυγκοινωνίας άγονων γραμμών στον Δήμο. Επιδιώκουμε μόνιμη λύση του θέματος. Με αυτόν τον τρόπο ο Δήμος θα μπορεί να διαχειριστεί ελεύθερα μια από τις σημαντικότερες υπηρεσίες με γνώμονα μόνο το καλό των κατοίκων και των επισκεπτών. Και λέγοντας καλό εννοούμε την οικονομικότερη, αρτιότερη και βιώσιμη λύση που θα προκύψει από οικονομοτεχνικές μελέτες.

Όσον αφορά στα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που προέρχονται από ήδη ή επίδοξους μελλοντικούς «δημοδίαιτους» υπαλλήλους του κ. Θ. Τζούμα μας αφήνουν παγερά αδιάφορους. Όπως δεσμευτήκαμε προεκλογικά, θα εξακολουθήσουμε να αγωνιζόμαστε για το συμφέρον όλου του νησιού.

Εμείς σαν παράταξη θα σταθούμε στο συμβούλιο με αποφάσεις που θα στηρίζουν τα οικονομικά συμφέροντα του Δήμου και θα αξιοποιούν τα έσοδα του για την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής όλων των Σκιαθιτών και όχι των συγγενών, συμβούλων και ψηφοφόρων μας.

ΣΚΙΑΘΟΣ ΕΝΩΜΕΝΗ ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ